Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Νέα Σελήνη Αυγούστου 2012 - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια


Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 17/8 στις 6.55 το απόγευμα στις 25 μοίρες του Λέοντα. 
Υπάρχει μια ερμηνευτική πολυπλοκότητα σε αυτή τη Νέα Σελήνη, η οποία σχηματίζει αρμονικές όψεις με Άρη και Κρόνο από τον Ζυγό, αλλά οι υπόλοιπες πλανητικές συγκυρίες κρούουν των προειδοποιητικό κώδωνα στις κινήσεις, τις αποφάσεις και τα νέα μας ξεκινήματα.
Η σύνοδος Άρη – Κρόνου κρύβει πολλές αντιφάσεις, δημιουργώντας ανάγκη για πρωτοβουλίες και δράση, ενώ παράλληλα μπλοκάρει και εμποδίζει την ενέργεια, προκαλώντας αδιόρατους κινδύνους.
Ας μην ξεχνάμε και την Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε Ταυ τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα που φέρνει μεγάλες συναισθηματικές ανακατατάξεις, αλλά και τον ωροσκόπο της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με Άρη – Κρόνο.
Η σκληρή προσωπική προσπάθεια, ο αγώνας και ο μόχθος, βρίσκουν μοναδικό αποκούμπι στο τρίγωνο Ερμή – Ουρανού, που δίνει προτρεπτική πνοή και αντιληπτικό κουράγιο.
Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες και Δίδυμοι του τρίτου δεκαήμερου, αποτελούν την ομάδα που θα ευνοηθεί, λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις και ξεκαθαρίζοντας πολλά αγκάθια, που για τους Ζυγούς και τους Κριούς θα χρειαστεί πρώτα να μπουν βαθιά στο δέρμα.
Ιχθείς, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί βρίσκονται μπροστά στις βιτρίνες με τις δελεαστικές επιλογές προσπαθώντας να τις αποκτήσουν, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι δέχονται συναισθηματικές και ψυχολογικές πιέσεις, καθώς και αρκετά απρόοπτα.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Πατήστε εδώ

http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/33659-nea-selini-aygoystoy%E2%80%93-pos-tha-epireasei-ta-12-zodia


Δεν υπάρχουν σχόλια: