Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Παύλος Χαικάλης - Αννίτα Πάνια - Η ξαφνική τους κόντρα αστρολογικά

 
 Η ξαφνική κόντρα μεταξύ του Παύλου Χαϊκάλη και της Αννίτας Πάνια ειδικά αυτήν την περίοδο, βάζει σε υποψίες τις ήδη ταλαιπωρημένες κρίσεις μας.

Ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» εξέφρασε την διαφωνία του για «τα αντικείμενα» που έβγαζε κατά καιρούς η Αννίτα Πάνια στον αέρα και τους τύπους «Κάτμαν» που φιλοξενούσε στις εκπομπές της.
Θεωρώντας αυτό το σκηνικό φασισμό αίσχιστου είδους, αντιτέθηκε στο να γελάει κανείς με τα παθήματα κάποιων ανθρώπων, δηλώνοντας την υπαιτιότητα της ίδιας αλλά και του καναλιού.

Επίσης προχωρώντας το θέμα, αναφέρθηκε και στον σύντροφό της Νίκο Καρβέλα, που ούτε λίγο ούτε πολύ του χρεώνει πως συναινεί με τον τρόπο του στο να κάνουμε πρότυπο την εξαθλίωση και το χαμηλότατο αυτό τηλεοπτικό επίπεδο.
Με μια πρώτη αντίδραση θα συμφωνήσω με τον κ. Χαϊκάλη και το αντιαισθητικό και άκομψο περιεχόμενο των συγκεκριμένων εκπομπών.

Από την άλλη η Αννίτα Πάνια, κράτησε χαμηλό προφίλ απορώντας γιατί ασχολήθηκε μαζί της, ρίχνοντας επιτηδευμένα το καρφί της πως δημιουργώντας ένα θέμα σαν κι αυτό, θα δώσει αφορμή να ακουστεί το δικό του όνομα.
Έρχεται λοιπόν η σειρά της δεύτερης αντίδρασης που χωρίς να αναιρεί την πρώτη, θέτει ένα μεγάλο ερωτηματικό.
Είναι πλέον γνωστό πως ο Παύλος Χαϊκάλης θα πολιτευτεί με το κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου, όπως αποκάλυψε στο «Βήμα».
Στο ίδιο όμως κόμμα θα πολιτευτεί και ο σκηνοθέτης των εκπομπών της Αννίτας Πάνια, Όμηρος Ευστρατιάδης.
Μήπως λοιπόν η χειμαρρώδης συνέντευξη του ηθοποιού ήταν εκτός από την ειλικρινή του πεποίθηση και μια αφορμή προεκλογικής εκστρατείας; 

Όπως δηλώνει ο ίδιος δεν μπορεί να κάτσει ήσυχος και πολιτεύεται για να πει πέντε πράγματα, επιθυμώντας να αλλάξει κάτι. Αν λοιπόν αυτό ήταν η απαρχή της προεκλογικής του εκστρατείας, η ταπεινή μου γνώμη είναι πως η πρόθεση ψήφου δεν επηρεάζεται από την προσωπικότητα του υποψηφίου, μέσα από τέτοιου είδους απέχθειες. Το αυτονόητο είναι για τους περισσότερους επαρκές και στην κατάσταση που έχουμε περιέλθει, ίσως είναι και απαξιωμένο.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στον Ζυγό. Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός δείχνει έναν άνθρωπο που εμβαθύνει στα πράγματα, τα φιλοσοφεί, συνηθίζοντας να τα εναρμονίζει. Η ακριβέστατη σύνοδος Ήλιου – Άρη – Ποσειδώνα στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα κυβερνήτη του Ήλιου του, αποτυπώνει την ισχυρή και δημιουργική του θέληση, που δεν αποχωρίζεται από την καλλιτεχνική και την μυστικιστική προσέγγιση. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω στον πρώτο οίκο, δηλώνει πως ο απόλυτος έλεγχος των καταστάσεων και των άλλων ανθρώπων, είναι το διαβατήριο της ασφαλούς πορείας στη ζωή. Ωστόσο, το διάστημα αυτό δεν προσφέρεται για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του μέσα από την πολιτική οδό και χωρίς να είναι και απαγορευτικό, θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.

Όσο για την Αννίτα Πάνια σαν Ταύρος με σύνοδο Ήλιου - Κρόνου και σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης στον Ταύρο, πολύ λίγα είναι εκείνα που θα την κάνουν να ιδρώσει το αυτί της, τα οποία αερίζει επιλεκτικά με την Σελήνη στον Τοξότη, αυθαδιάζοντας με την προτροπή του Άρη από τους Διδύμους. Το πέρασμα του Δία στο ζώδιό της, υπόσχεται πολλές εξελίξεις στο διάστημα που ακολουθεί, ενώ το τρίγωνο Άρη – Ουρανού θα εκτοξεύσει και πάλι τη διανοητική  της ενέργεια.  
Το θέμα παραμένει πάντα ένα και μοναδικό, και έγκειται στο να διαχωρίσει την ανάγκη της για πρωτοτυπία, από την μέχρι τώρα αντίληψή της γι' αυτήν!

Στην μεταξύ τους σχέση δεν φαίνεται να έχουν τίποτα σημαντικό να μοιράσουν και όπως δείχνουν τα πράγματα η έκταση αυτής της κόντρας, δεν θα έχει το μέγεθος της αρχικής. 
Το κουτσό είναι ένα ξεπερασμένο παιχνίδι για το λαό, που δεν έχει πλέον πεζοδρόμια διαθέσιμα, για να το φιλοξενήσει.

Δημοσιευμένο στο www.astrology.gr
Για το astrology.gr

2 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.
ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

syros2js είπε...

Καλή Ανάσταση!!!
Πολλές ευχές για ένα αξέχαστο Πάσχα (και όσο το δυνατόν περισσότερο χαμογελαστό!!!)