Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πανσέληνος Απριλίου 2012 στον Ζυγό - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια



Την Παρασκευή 6 Απριλίου πραγματοποιείται η 4η Πανσέληνος του χρόνου, στις 17ο 23’ μοίρες του ζωδίου του Ζυγού στις 10:18 το βράδυ, ώρα Ελλάδας.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα έντονη Πανσέληνο σε ό, τι αφορά στο συναίσθημα και στις σχέσεις μας με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες, αφού η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιο που γίνεται η Πανσέληνος, εμπλέκεται στον δύσκολο σχηματισμό του Ταυ – τετραγώνου με τους  Άρη και Ποσειδώνα.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του δεύτερου δεκαήμερου είναι αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο, νιώθοντας την συναισθηματική έξαψη να φουντώνει.
Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες ειδικά οι γεννημένοι στις πρώτες πέντε μέρες των ζωδίων τους αντιμετωπίζουν το Ταυ – τετράγωνο των προαναφερθέντων πλανητών στο δικό τους μεταβλητό σταυρό, αλλάζοντας διάθεση και κυνηγώντας χίμαιρες.
Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι γίνονται οι αποδέκτες της έντασης των άλλων και μάλιστα προσφέρονται εθελοντικά, σε μια προσπάθεια εναρμόνισης των παθών.
Στην Πανσέληνο αυτή πρωταγωνιστούν οι ακραίες συμπεριφορές, η πλάνη, η ευμετάβλητη διάθεση και μια εγωιστική ανάγκη, που δεν ικανοποιείται εύκολα.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο απέναντί σας σκέφτεστε πως οι αναπροσαρμογές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, θα ήταν μια ωραιότατη ευκαιρία για να βγάλετε τα απωθημένα σας και να αισθανθείτε την αδρεναλίνη να ανεβαίνει. Φυσικά μπαίνετε χωρίς δεύτερη σκέψη στη δράση, αλλά αντιμετωπίζετε όχι μόνο όσα φοβόσασταν, αλλά και εκείνα για τα οποία ορκιζόσασταν πως είχατε ξεκαθαρίσει. Ευκαιρίες για αλλαγές και ανακατατάξεις θα έχετε, προσέξτε όμως τη συμπεριφορά και τις απαιτήσεις σας. Μην ορμάτε χωρίς ενδοιασμούς και μην αναστατώνετε τους δικούς σας ανθρώπους και συνεργάτες, απλά και μόνο γιατί αδυνατείτε να διαχωρίσετε την παρόρμηση από την δίκαιη διαπραγμάτευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Και ενώ γύρω η πλανητική αρένα είναι ανάστατη, το κοινό φωνάζει και ζητά θέαμα, ο ταυρομάχος έχει πάρει τη θέση του ανεμίζοντας το κόκκινο πανί, εσείς ατάραχοι απολαμβάνετε τον ήλιο, διώχνοντας με τα απειλητικά ρουθούνια σας τις ενοχλητικές μύγες.
Όλα αυτά εστιάζονται περισσότερο στον εργασιακό σας χώρο που αντιμετωπίζετε ενοχλήσεις και συνεχείς προκλήσεις, απαντώντας με μια αδιαφορία που κάνει έξαλλους τους γύρω σας.
Η ένταση που κρύβετε καλά μέσα σας καλό θα ήταν να μην ξεσπάσει, εφόσον μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σας. Προτιμήστε με ότι καταπιαστείτε, να έχετε την αίσθηση της δροσοσταλίδας πάνω στο καμένο δέρμα.




2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Κι άλλες χίμαιρες ;
Φτάνει.

~reflection~ είπε...

Το πόσο απόαλαυσα το Ζυγάκι μου ΔΕ λέγεται!!!!


Ώστε περιμένω διακαώς την ....ΠανΣΕΛΗΝΟ!...........


Φιλιά..... συμμορίες συνωμοσίας!....

;-)))))