Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ομιλία για την Παγκόσμια Ημέρα της Αστρολογίας




Ο σύλλογος του «ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ» έχει αρχίσει μια σειρά εκδηλώσεων με επίκαιρα αστρολογικά θέματα στις οποίες το κοινό ανταποκρίνεται διακαώς.
Η τελευταία παρουσίαση έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αστρολογίας.
Οι ομιλητές Γιάννης Ριζόπουλος και Θανάσης Ματσώτας μίλησαν για την μετάπτωση των Ισημεριών, ανέλυσαν και αποσυμβόλισαν τις Εποχές (Μεγάλοι Μήνες) και πάντρεψαν τον Αστρικό με τον Τροπικό Ζωδιακό.
Η παρουσίαση ήταν μια αποκάλυψη, που απαντούσε σε ερωτηματικά και έδινε ευκαιρίες και ερεθίσματα στο νου. Η προσέγγιση έγινε με διανοητικό τρόπο χωρίς να υπολείπεται συναισθήματος και ευαισθησίας.
Η σύνθεση της επιστημονικής, μεταφυσικής και εγκεφαλικής προσέγγισης, έκανε το κοινό να φύγει εκτός από χειροκροτώντας με ενθουσιασμό, με σημαντικές πληροφορίες, που μπορούν να μετατρέψουν σε ΓΝΩΣΗ.
Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και υπήρχε διάχυτη η αίσθηση της αντίπερα όχθης, που ΔΕΝ είναι η αβασάνιστη, τυπική, μηρυκαστική προσέγγιση.
Οι ομιλίες έγιναν αβίαστα, με ροή σύμπνοια και χιούμορ, χωρίς ξύλινο αστρολογικό λόγο, υποστηρίζοντάς τις άψογα και καταφέρνοντας να τις μεταδώσουν στο ακροατήριο, χωρίς την παραμικρή αίσθηση ανεπάρκειας.
Ο Σύλλογος του «ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ» θα διοργανώνει στο εξής και άλλες εκδηλώσεις για τις οποίες θα ενημερώνεστε και τις οποίες αξίζει να παρακολουθήσετε από κοντά, έως ότου πραγματοποιηθεί το 2ο συνέδριο του Συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: