Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Πανσέληνος Μαρτίου 2012 στην Παρθένο. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια




Στις 8/3 και ώρα 11:39 το πρωί ώρα Ελλάδας, πραγματοποιείται η πανσέληνος του μήνα στις 180 13΄ του ζωδίου της Παρθένου με ωροσκόπο στις 25ο των Διδύμων.
Η επιρροή της αφορά περισσότερο του γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων, Παρθένους, Ιχθύες, Διδύμους και Τοξότες, αλλά και όσους έχουν πλανήτες και ωροσκόπο γύρω από αυτές τις μοίρες.
Η πανσέληνος αυτή θα ισχυροποιήσει τις υπόλοιπες όψεις που σχηματίζονται, όπως αυτή της συνόδου Ερμή – Ουρανού στον Κριό σε τετράγωνο με Πλούτωνα, τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία στον Ταύρο και το τρίγωνο του  Άρη με Δία και Πλούτωνα.
Επίσης σημαντικό γεγονός είναι πως η αυτή η πανσέληνος γίνεται πάνω στον άξονα των Δεσμών της Ελλάδας (Ιχθύων – Παρθένου).

Αρχικά,  η εύφλεκτη σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον Κριό σε σύνοδο με τον Πλούτωνα της Ελλάδας και σε τετράγωνο με τον Δία της, θα δημιουργήσει έκτακτες ανατροπές, που θα έχουν σχέση με βίαιη, άμεση και υπερβολική επίδραση στον τρόπο σκέψης των εμπλεκόμενων, για την πορεία της χώρας.
Από την άλλη, οι ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία στον Ταύρο και του Άρη με τους Δία και Πλούτωνα φέρνουν μια δημιουργική πνοή, τάση για ανάπτυξη, οικονομική διευκόλυνση και γενικότερα καλλιεργούν το έδαφος μιας γόνιμης διαδικασίας.

Γενικότερα, η καθημερινότητά μας μπαίνει στο μικροσκόπιο, η αναλυτική μας τάση πρωτοστατεί, ενώ η κριτική, ο σχολιασμός, οι αναθεωρήσεις και οι λεπτομέρειες, μας κάνουν πιο συνετούς και αποφασιστικούς στις κινήσεις μας.
Ιδανική πανσέληνος για ξεκίνημα δίαιτας, υγιεινής διατροφής, άσκησης και διαλογισμού.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει καθένα ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Εργασία και υγεία είναι οι τομείς που σας υποδεικνύει αυτή η πανσέληνος.
Οποιοδήποτε θέμα έχει προκύψει στη δουλειά σας, είναι ευκαιρία να το λύσετε με ευθύ και ξεκάθαρο τρόπο. Αν συνυπολογίσετε και την παρουσία της συνόδου Ερμή – Ουρανού στο ζώδιό σας, θα αξιολογήσετε τις καταστάσεις με το ειδικό τους βάρος και όχι με την φαινομενική τους αξία. Η καθημερινότητά σας χρειάζεται εκτονωτικές δραστηριότητες, αρχίζοντας με ένα υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα, ενεργοποιώντας τις άμυνες σας για την ανοιξιάτικη υποδοχή. Αρνηθείτε κάθε τι, που θεωρείτε πως δεν σας αφήνει να εξωτερικεύσετε την άφθονη ενέργειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας δίνεται το σύνθημα της εκκίνησης μιας πολύ δημιουργικής περιόδου.
Διασκέδαση, χαρά, αισιοδοξία, τύχη και εύνοια, σας ακολουθούν σαν άριστα εκπαιδευμένοι υπηρέτες φροντίζοντας για την εξυπηρέτησή σας. Η φιλική αυτή πανσέληνος σας δίνει ευκαιρίες αναζωογόνησης, τρυφερές στιγμές με τους αγαπημένους σας, καινούργιους έρωτες, φλερτ και δημιουργική διάθεση.
Η σχέση με τα παιδιά σας γίνεται πιο στοργική, τα οικονομικά σας αναπτερώνονται και η απόλαυση έχει στήσει σκηνή έξω από την πόρτα σας. Προσέξτε μόνο την υπερβολή και την καταναλωτική σας έξαψη, σε οποιονδήποτε τομέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: