Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Sharon Tate - Αστρολογικό αφιέρωμα



Εάν ζούσε, σήμερα θα έκλεινε τα 69 της χρόνια.

H Sharon Tate γεννήθηκε στις 24/1/1943 στις 5:47 το απόγευμα στο Dallas του Texas.
 
Χτυπημένη βαριά από τη μοίρα, η δεύτερη γυναίκα του σκηνοθέτη Roman Polanski, ήταν οκτώμισι μηνών έγκυος, όταν δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της από την οικογένεια «Manson», μια ομάδα θρησκευτικής αίρεσης, που απαρτίζονταν από γυναίκες- δολοφόνους, τις οποίες ο Manson κατεύθυνε μέσω πλύσης εγκεφάλου, στέλνοντάς τις να σκοτώνουν όποιους εκείνος θεωρούσε εχθρούς του.
Δολοφονήθηκαν 5 άνθρωποι, ενώ ορισμένα από τα πτώματα διασκορπίστηκαν σε όλη την έπαυλη. Στους τοίχους ήταν γραμμένο με κόκκινο σπρέι η φράση: «Να Πεθάνετε Γουρούνια».
Την Tate την κρέμασαν και στη συνέχεια άφησαν το πτώμα της μέσα στο σαλόνι.
 
Φιλοδοξούσε να ασχοληθεί με την ψυχιατρική, όταν αναγκάστηκαν οικογενειακώς να μεταφερθούν στην Ιταλία.
Λόγω των συνεχών μετακινήσεων, δυσκολεύονταν στις φιλίες της και οι δικοί της άνθρωποι την αποκαλούσαν ντροπαλή και εσωστρεφή.
Η εξοντωτική και θλιμμένη ομορφιά της την οδήγησε σε καριέρα μοντέλου
, χαρίζοντάς της και τίτλους.
 
Άρχισε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές σειρές, μέχρι τη στιγμή που ο ηθοποιός Jack Pallance εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση και τη συμπεριφορά της, συνέβαλε στο να αποκτήσει ένα ρόλο στην ταινία «Barabbas».
Γνώρισε τον Polanski όταν επιλέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία του «Η νύχτα των βρυκολάκων» ενώνοντάς τους ένας θυελλώδης έρωτας.
Ο Polanski απατούσε την Tate κι εκείνη το γνώριζε, όπως γνώριζε όλη την αλλόκοτη και μυστήρια ιδιοσυγκρασία του.

 
Η διάρκεια της ζωής της ήταν μικρή, αφού πέθανε μόλις στα 26 της χρόνια, αφήνοντας πίσω μια τραγική φιγούρα, ενώ όλη αυτή η τραγικότητα ήταν αποτυπωμένη στα υγρά και μελαγχολικά της μάτια.
 
sharon_tate_1Υδροχόος με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στην Παρθένο, ένας συνδυασμός που δεν διασαφήνιζε την προσωπικότητά της.
Η Tate διέθετε αρκετούς σχηματισμούς Μεγάλων Τριγώνων στο ωροσκόπιό της μεταξύ Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα, ‘Ήλιου – Ουρανού – Ποσειδώνα, Ερμή – Κρόνου – Ποσειδώνα και Ερμή – Ουρανού – Ποσειδώνα, σε ζώδια του αέρα.
Ο παρ’ ολίγον σχηματισμός χαρταετού έδωσε μια γενναιόδωρη παράταση στην προκαθορισμένη της μοίρα.
Ο Ήλιος της σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον πολύ σημαντικό άξονα 1ου – 7ου και η Σελήνη κυβερνήτης του ωροσκόπου σε τετράγωνο με τον Κρόνο, αποτελούσαν  δυσοίωνες γραφές για τη ζωή της.

Ο διανοητικός Ερμής της στον Υδροχόο και κυβερνήτης του 3ου και 12ου οίκων, με τις ευνοϊκές όψεις που σχημάτιζε, της χάριζε την αγάπη της για την ψυχολογία και την ικανότητα να αντιλαμβάνεται το προφανές, κρατώντας αποστάσεις από τα τετριμμένα.

Όσο για τις όψεις του Ήλιου, μας δείχνουν σαφώς πως πρόκειται για μια μαγνητική φυσιογνωμία, δυναμική, καλλιτεχνική και άκρως γοητευτική.
Η σκληρή αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σίγουρα δεν θα μπορούσε από μόνη της να προδικάσει τον πρόωρο θάνατό της και μάλιστα με τέτοιο τρόπο.
Στο ζώδιο του Λέοντα ο Πλούτωνας κάνει τον άνθρωπο εσωστρεφή, αφού σαν πλανήτης επιβάλλεται στον Ήλιο, καλύπτοντας τα χαρακτηριστικά του.
Η εσωστρέφειά της, αλλά και η υποταγή στη μοίρα της, οφείλονται σε αυτή την αντίθεση, η οποία κυριολεκτικά μεταμόρφωνε τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα των όψεων, κυβερνώντας και τον 5ο οίκο.

Πλουτώνια και μοιραία προσωπικότητα, την οποία καθόρισε το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, με τον Άρη να κυβερνά το μεσουράνημα.
Την ημέρα της δολοφονίας 9/8/1969 ο Ουρανός από διέλευση κυβερνήτης του Ήλιου και του 8ου οίκου της (θάνατος) βρίσκονταν σε ιδιομοιρία με τον Ποσειδώνα της, ενώ μαζί με τον Δία και τον Πλούτωνα ενεργοποιούσαν το γενέθλιο τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα.
Η ταινία «Το μωρό της Rosemary» που δημιούργησε ο Polanski το 1968, αφορούσε μια έγκυο που πίστευε πως εγκυμονεί το παιδί του σατανά.

Ένα χρόνο μετά η Tate δολοφονήθηκε έγκυος από φανατικούς οπαδούς θρησκευτικής αίρεσης. Ο Ποσειδώνας, αλλά και ο Δίας στον 12ο οίκο με συγκεκριμένες προόδους και  διελεύσεις, έγιναν χορηγοί στο φρικτό της τέλος, συνυπολογίζοντας ότι την ημέρα της δολοφονίας ο Ήλιος από πρόοδο, βρίσκονταν σε ακριβέστατο τετράγωνο με τον Ουρανό.
Η Tate απέκτησε μετά θάνατον περισσότερη φήμη απ’ ότι είχε εν ζωή, φεύγοντας στα 26 της  χρόνια, θύμα μίας στυγερής δολοφονίας.


Δημοσιευμένο στο  astrology.gr http://www.astrology.gr/Celebrities/item/16002-Sharon-Tate-%E2%80%93-To-thyma-enos-istorikoy-egklhmatos
Για το astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: