Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Μάκης Παντζόπουλος - Ένας εκκεντρικός Υδροχόος



Γεννήθηκε σαν σήμερα 29/1 και βρέθηκε ξαφνικά στις οθόνες της τηλεόρασης από τα gossip κανάλια σαν ο νέος έρωτας της Ελένης Μενεγάκη.

Βαφτίστηκε «Ματθαίος» και είναι ένας φιλήσυχος περιπλανητής που δεν προκαλεί και δεν επιλέγει όλο αυτό το πανηγύρι που γίνεται γύρω του.

Ο Μάκης Παντζόπουλος γεννήθηκε στο Λονδίνο από μια εύπορη οικογένεια. Παιδί δύο εξαιρετικών γονιών με έναν μικρότερο αδερφό και ένα σκυλί που δεν αποχωρίζεται σχεδόν καθόλου.. Κατάγεται από τα Λιβάδια της Άνδρου από τη μεριά του πατέρα του. Σπούδασε στην Αθήνα και πήγε στη Ν. Υόρκη για μεταπτυχιακό στα Οικονομικά.



Η Νέα Υόρκη ήταν σταθμός στη ζωή του αφού εκεί γνώρισε πολλούς σημαντικούς για αυτόν ανθρώπους, με τους οποίους διατηρεί στενή φιλία, αλλά στη Ν. Υόρκη μπόρεσε να απελευθερώσει όλη την ενέργεια και την εκκεντρικότητα, που μέσα στα άλλα τον χαρακτηρίζουν έντονα.

Πρόκειται για έναν πραγματικά ευγενικό άνθρωπο όχι τύπου αγγλικής αβρότητας, δραστήριο, κοινωνικότατο, χαμογελαστό, που του αρέσουν οι πλάκες, η καλή παρέα και οι ατέλειωτες φιλοσοφικές συζητήσεις.

makis1Η ζωή του μοιράζονταν στα φιλικά γλέντια της Ν. Υόρκης και της Αθήνας με εξωστρεφείς εκκεντρικές συμπεριφορές, που όποιος τον γνωρίζει διακρίνει την αισιοδοξία που βγάζει προς τα έξω.


Στη Ν. Υόρκη ερωτεύτηκαν με την πανέμορφη Δωροθέα Μερκούρη μοντέλο και ηθοποιός, συνάπτοντας μία θυελλώδη σχέση που κράτησε σχεδόν 6 χρόνια.

Μετά το χωρισμό τους παρέμειναν αδερφικοί φίλοι.

Αυτός είναι ο λόγος που η Δωροθέα και η οικογένειά της πήγαιναν για χρόνια στο νησί το οποίο επέλεξε και για να παντρευτεί.



Ο Μάκης ανακάλυψε την Άνδρο ένα καλοκαίρι, αφήνοντας τα κοσμικά νησιά που συνήθιζε να πηγαίνει και η παραμονή του στο νησί έμελλε να είναι μακρόχρονη.

Στην αρχή έμενε στο οικογενειακό του σπίτι στα Λιβάδια και η παρουσία του εκεί πλέον γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι του νησιού, με χειμωνιάτικες αποδράσεις στην Αθήνα.

Αργότερα ήρθε η ανατρεπτική και πρωτότυπη σκέψη να φτιάξει οικολογικά ενοικιαζόμενα σπίτια, βρήκε την υπέροχη έκταση στη μαγευτική παραλία των Άχλων, το δούλεψε για 5 χρόνια, ώσπου δημιούργησε ένα αριστούργημα.



Αυτό το αριστούργημα επισκέπτονταν συχνά η Δωροθέα Μερκούρη με τον άνδρα και τα παιδιά της, ώσπου το προπέρσινο καλοκαίρι, η Tζένη Μπαλατσινού κουμπάρα του γάμου της Δωροθέας, το σύστησε στην Ελένη Μενεγάκη. Από εκεί και πέρα δημιουργήθηκε το γνωστό πλέον ειδύλλιο, που απασχολεί καθημερινά τα όλα τα gossip, έντυπα και τηλεοπτικά μέσα..

 

Ανήκοντας στο ζώδιο του Υδροχόου με ωροσκόπο Αιγόκερω και Σελήνη στους Διδύμους, συνθέτει έναν επικοινωνιακότατο άνθρωπο, με αέρινες φιλοδοξίες, που δεν δημιουργούν εκκωφαντικούς διατυμπανισμούς.



Το τρίγωνο Ήλιου – Δία αποτελεί ένδειξη της άνετης ζωής του και σε συνδυασμό με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή στον Υδροχόο στον 1ο οίκο σε τρίγωνο με τον Ουρανό κυβερνήτη του ζωδίου του, η εικόνα του εφευρετικού και εύστροφου μυαλού που ερωτεύεται κάθε πρωτότυπη δραστηριότητα, έρχεται να εδραιώσει την επιχειρηματική του υπόσταση.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε αντίθεση με τον Πλούτωνα κυβερνήτη του μεσουρανήματος, εκτός από τον μαγνητισμό που του προσδίδει τον εμπλέκει σε μια συναισθηματική ανασφάλεια, που γίνεται πιο έντονη και με την αντίθεσή της με τον Ουρανό, προβάλλοντας ένα ασυμβίβαστο στοιχείο με αλλοπρόσαλλες συναισθηματικές εκφάνσεις.

Επίσης, η θέση της στον 2ο οίκο και σε συνδυασμό με τις παραπάνω όψεις, δείχνουν και κάποια συχνά οικονομικά σκαμπανεβάσματα ενίοτε στη ζωή του, παρόλο που δείχνει να κατέχει καλά τον τρόπο εξασφάλισης των οικονομικών του.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε ζώδια του νερού, τονίζει την ευαισθησία του δημιουργώντας όμως μια συνεχή εσωτερική διαμάχη, που βασίζεται σε εξιδανικεύσεις που δημιουργούνται και τελειώνουν γρήγορα.

Ο Κρόνος στον 3ο οίκο τον κάνει αξιόπιστο και το εξάγωνο με τη Σελήνη από τον 6ο οίκο, είναι ιδιαιτέρως επιβοηθητικό για τις δημόσιες σχέσεις και τις γνωριμίες, που δημιουργεί στο εργασιακό του περιβάλλον.



Από την άλλη, τονίζει την πολύ καλή σχέση του με την οικογένεια..

Το ΤΑΥ τετράγωνο όμως της Σελήνης με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη, κυβερνήτες των 7ου μεσουρανήματος και 9ου και 4ου οίκων, αντίστοιχα, αφορά στις σχέσεις του με το γυναικείο φύλο αλλά και την έγγαμη ζωή, στις οποίες υπάρχει ένα ανασταλτικό στοιχείο που διαμορφώνεται ανάλογα με τα πρόσωπα που τον περιβάλλουν.

Παράλληλα τονίζει τις γνωριμίες του από το εξωτερικό, αλλά και μια αδυναμία να τις διαχειριστεί προς αμφότερο όφελος.

Οι σύνοδοι Δία – Ουρανού στο Ζυγό και Ήλιου – Ερμή στον Υδροχόο, του επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις το διάστημα που έρχεται, εφόσον  Ουρανός και Δίας από διέλευση, θα ενεργοποιήσουν τα ήδη υπάρχοντα θέματα, επαγγελματικά και προσωπικά.

Οι φήμες από το στενό φιλικό του περιβάλλον, αναφέρονται σε προσεχή πρόταση γάμου στην Ελένη Μενεγάκη, με την οποία αποτελούν ένα πολύ δεμένο ζευγάρι.



Εκ πρώτης όψεως όμως, και από προόδους αλλά και από την ηλιακή του επιστροφή, δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει τρανταχτά μια τέτοια κίνηση, εκτός από το εξάγωνο της Σελήνης της ηλιακής επιστροφής με την γενέθλια Σελήνη και τον Κρόνο του, κυβερνήτες του 7ου οίκου (γάμος) και του ωροσκόπου αντίστοιχα.

Η παραχωρήσεις που γίνονται από τη μεριά του στην ωραία Ελένη, είναι εκείνες του διανοούμενου εναλλακτικού τύπου που αφήνει χώρο στο διαφορετικό, χωρίς αυτό να τον απαλλάσσει από την εσωτερική του μεταβλητότητα.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξει από τα γεγονότα που θα διαδραματίζονται και θα είναι πολλά και ξαφνικά.

Αυτό ίσως αποτελεί ένα αισιόδοξο μήνυμα για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, που μόνο μέσα από τη δράση και το απρόβλεπτο, μπορεί να αισθάνεται ολοκληρωμένος.


Για το astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: