Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Πανσέληνος Νοεμβρίου 2011 - Πώς θα επηρεάσει

 
Στις 10/11 και ώρα Ελλάδας 22.16 το βράδυ, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (στις 18ο του Ταύρου).

Τα ζώδια που προβληματίζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες του δεύτερου δεκαήμερου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο εκεί.

Πρόκειται για μια Πανσέληνο που γενικά ξαφνιάζει ευχάριστα, μέσα στην αναστάτωση του ευρύτερου κλίματος που επικρατεί.

Ο άξονας Ταύρου – Σκορπιού σηματοδοτεί τα χρηματοοικονομικά προβλήματα της χώρας, στα οποία η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα δηλώνει παραπλάνηση και δυσκολία επικέντρωσης στα ουσιαστικά προβλήματα.

Από την άλλη ο κυβερνήτης του Σκορπιού Πλούτωνας, βρίσκεται σε μεγάλο τρίγωνο με Άρη και Δία στα ζώδια της γης, γεγονός που θα βοηθήσει στη σταθερότητα, μέσω πρωτοβουλιών και πρακτικών στόχων.

Ο κυβερνήτης του Ταύρου Αφροδίτη, βρίσκεται σε ακριβέστατη σύνοδο με τον Ερμή στον Τοξότη, αυξάνοντας τον ενθουσιασμό και τη θέληση για να προχωρήσει κάτι παρακάτω, είτε αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις, είτε το συλλογικό πνεύμα.

Η εκφραστικότητα, η τόλμη, η πρακτικότητα, η επιμονή και ο εύστοχος προγραμματισμός, είναι οι λέξεις κλειδιά αυτής της πανσελήνου.



ΚΡΙΟΣ


Οικονομικά και συναισθηματικά θέματα βρίσκονται στο προσκήνιο, τα οποία επιζητάτε διακαώς να διασφαλίσετε. Οι προτάσεις θα είναι πολλές και δελεαστικές, ενώ καλείστε να εναρμονίσετε τα πρέπει και τα θέλω σας, γεγονός που σας πιέζει πολύ.

Εκείνο που πρωτεύει για εσάς, είναι η διατήρηση των κεκτημένων σας και το αισθάνεστε έντονα γύρω από αυτές τις ημέρες. Ωστόσο, βρίσκετε τρόπο να γλιστρήσετε στα αναπαυτικά σεντόνια των υλικών και αισθηματικών απολαύσεων, παραγκωνίζοντας τις ανησυχίες σας με αυτοκρατορικό ύφος.


ΤΑΥΡΟΣ


Το θέμα σε αυτή την Πανσέληνο είναι η προσωπική σας σφραγίδα πάνω στα γεγονότα που σας απασχολούν, την οποία θα βάλετε με αποφασιστικότητα και ηγετικό αέρα.

Οι προσωπικοί σας στόχοι θα γίνουν καθημερινή σας ανάγκη, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τους προσεγγίσετε και να τους κατακτήσετε.

Είστε διατεθειμένοι ακόμα και να αυθαδιάσετε σε οποιαδήποτε συνδιαλλαγή σας, διαπραγματευόμενοι με αυστηρούς όρους. Η πρακτική και μεθοδική σας τάση θα φέρει αρκετές ανταμοιβές, προσέξτε όμως γιατί δεν υπάρχει λόγος, να μεταμορφωθείτε σε σειρήνες.

Η συνέχεια εδώ 


2 σχόλια:

zoyzoy είπε...

Στον σταθερό σταυρό!
Μου φαίνεται μου έδειξε νωρίς τα δόντια της η Πανσέληνος!

Φιλιά θαλασσινά Κατερίνα μου:))

issallos είπε...

Καλημερα Αστροσυμμοριτες....!!!

να κανω μια ερωτηση που μπορει να με παρορμει και η πανσεληνος...

εχω ληψει απο την bloggoσφαιρα κατι φεγγαρια και θα ηθελα να ξερω αν εισαστε οι ιδιοι ομαδα ανθρωπων....??? πολυ σοβαρο το βλεπω το μαγαζι και δεν το ειχα συνηθησει ετσι ...
αντε καλημερα ...και ισως τα ξαναπουμε...
γεια