Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Αρης στην Παρθένο από 11/11/2011 έως 3/7/2012 - Πώς θα επηρεάσει


Στις 11/11/2011 ο φλογερός, δραστήριος, ενθουσιώδης και εμπρηστικός Άρης, μπήκε στο ζώδιο της Παρθένου με σκοπό να παραμείνει ως τις 3/7/2012.

Με την είσοδό του στην Παρθένο γίνεται ένας gentleman, από εκείνους που συμπεριφέρονται με άπλετη αβρότητα, αλλά εξοργίζονται αυτόματα, όταν ανακαλύψουν πως το πιρούνι στο τραπέζι, δεν βρίσκεται αριστερά από το πιάτο.

Εργασιομανής και λάτρης της λεπτομέρειας οικοδομεί, χωρίς συναισθηματικές παρεκκλίσεις, ενώ ο ερωτισμός του εκμηδενίζεται μπροστά σε οποιαδήποτε άρτια τεχνική παρουσίαση.

Ο Άρης θα φτάσει στις 23 μοίρες της Παρθένου στις 24/1/2012 και από εκείνη τη στιγμή θα γυρίσει ανάδρομος έως τις 3 μοίρες, στις 13/4/2012.

Στις 14/4/2012 ξαναγυρίζει σε ορθή φορά έως τις 4/7/2012 που θα περάσει στο Ζυγό.

Στην ανάδρομη κίνησή του η δραστηριότητα γίνεται νωχελική, ενώ η γενική εικόνα που θα έχουμε θα είναι ασαφής, με αρκετές παρεξηγήσεις και ένα ένστικτο διαρκούς επιβεβαίωσης και επιβίωσης.

Τα πολύ δημιουργικά διαστήματα θα είναι εκείνα που ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τους Δία και Πλούτωνα, διαστήματα που θα φέρουν σε πολλούς οικονομικές απολαβές, αρκετές ευκαιρίες και αξιόλογες προτάσεις.

Τα πρώτο διάστημα είναι από 11/11 έως 27/11 με το Μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ Άρη – Δία – Πλούτωνα.

Το δεύτερο διάστημα θα είναι από τις 3/3/2012 έως τις 30/3/2012 με ανάδρομη πλέον πορεία, ενώ το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα θα συνεχίζεται έως και τις 3/6/2012.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το καθένα ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας στην Παρθένο, δυναμιτίζεστε σε ό, τι αφορά στον εργασιακό σας χώρο, ξεκινώντας με ενθουσιασμό νέα project και δημιουργώντας προοπτικές ανάπτυξης. Οι αποδόσεις σας υπερβαίνουν ακόμα και το δικό σας ενθουσιασμό, με αποτέλεσμα να εισπράττετε ικανοποίηση και διθυράμβους από το περιβάλλον σας. Στην ανάδρομη κίνηση του Άρη όμως, από 24/1 έως 13/4/2012 υπάρχει ο κίνδυνος να αποδιοργανωθείτε εξαιτίας του ασυγκράτητου παρορμητισμού σας, ανταλλάσσοντας αιχμηρά βέλη με συναδέλφους σας, που σίγουρα δεν στοχεύουν στον πίνακα ανακοινώσεων που κρέμεται πάνω από το κεφάλι σας. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να αισθανθείτε μουδιασμένοι, ενώ οι ημικρανίες λόγω έντασης θα σας καταβάλλουν. Μην καταπιέσετε τη δημιουργική ορμή σας, αλλά καταστείλετε τον Κόναν τον Βάρβαρο, που αγκομαχά μέσα σας.

ΤΑΥΡΟΣ


Ανοίγετε διάπλατα τις πόρτες να υποδεχτείτε την αμέριστη εύνοια του Άρη στην Παρθένο, επαναλαμβάνοντας διαρκώς μέσα σας τη σοφή ρήση «μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα». Στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας η αχαλίνωτη επιθυμία για φλερτ, οι καινούργιες γνωριμίες, η ψυχαγωγία, η έναρξη των χόμπι και μιας καινούργιας καθημερινότητας. Με αυτοπεποίθηση και αέρα star κυνηγάτε όλο αυτό το διάστημα τους στόχους σας, ενώ η ορμητικότητά σας σπάει κάθε φραγμό και εγκράτεια που σας διακατέχουν. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή του Άρη για να απαλλαγείτε από κάθε στεγανό και κυνηγήστε όσα νομίζετε πως θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο όμορφα.

Στην ανάδρομη πορεία του από 24/1 έως 13/4/2012 αγνοήσετε τους ταυρομάχους και μην παρευρεθείτε σε καμία αρένα, σε οποιοδήποτε επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Δεν είναι ότι καλύτερο να έχετε ξαφνικά κάποιον γείτονα, που σημαδεύει τα τζάμια σας με σφεντόνα, αλλά σκεφτείτε πως κάθε δοκιμασία σας φέρνει πιο κοντά στις αληθινές σας δυνάμεις. Ο Άρης από την Παρθένο θα δοκιμάσει τις αντοχές, ιδιαίτερα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, στο οποίο θα χρειαστεί να αναθεωρηθούν πολλά. Η πεποίθηση πολλών από εσάς, είναι πως τρίζουν βαθιά τα θεμέλια μιας ασφαλούς ως τώρα αίσθησης. Η υπέρ-κινητικότητα και ο εκνευρισμός που θα προκαλέσει ο Άρης θα διαξιφιστούν με τα στενά σας πρόσωπα, ενώ οι συγκρούσεις θα γίνουν χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον. Στην ανάδρομη κίνησή του από 24/1 έως 13/4 θα πρέπει να επιστρατεύσετε το ελιγματικό σας ταλέντο, ώστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις, που με την ορθόδρομη πορεία του θα μπορέσετε να αιτιολογήσετε, έχοντας κατακτήσει ένα σπουδαίο νόημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ο Άρης από την Παρθένο εξάπτει τον παρορμητισμό σας, βάζοντάς σας σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με λεκτικές παραστάσεις υψηλής ποιότητας. Αισθάνεστε πως πρέπει να διευθετήσετε πολλά στις συναναστροφές σας με συγγενικά πρόσωπα και πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σας. Η επικοινωνία σας θα απογειωθεί, ενώ παράλληλα θα έχετε την εύνοια του Άρη, που θα σας σκανδαλίζει στο να μιλάτε ανοιχτά και ξάστερα, ενώ δεν θα αφήνετε τίποτα να αιωρείται, εάν δεν το διασαφηνίσετε εντελώς και με ξεκάθαρο τρόπο. Σας δίνεται η ευκαιρία να τονώσετε τη διάκριση και τον τρόπο αξιολόγησης ανθρώπων και καταστάσεων. Στην ανάδρομη πορεία του από 24/1 έως 13/4 η κρίση σας μπορεί να λαθέψει κατ΄ επανάληψη, γι αυτό μην φανείτε εγωιστές και άκαμπτοι φορώντας μια σκηνοθετημένη έκφραση.

ΛΕΩΝ


Ο αγώνας σας με τον Άρη στην Παρθένο θα είναι το πώς θα διατηρήσετε τα υπάρχοντά σας, υλικά και συναισθηματικά. Επιπλέον, με τη θέση αυτή του Άρη έχετε την ευκαιρία να βγάλετε χρήματα, εφόσον κινητοποιείται η αίσθηση του συμφέροντος και η αίσθηση πως αξίζετε πολλά περισσότερα από όσα λαμβάνετε. Με αυτήν την προτροπή λοιπόν και στον αισθηματικό σας τομέα, υψώνετε την περήφανη χαίτη σας με σκοπό να εντυπωσιάσετε με την αυτοπεποίθηση και την επιβλητική σας παρουσία. Με πίστη στον εαυτό σας εξοπλίζεστε με δύναμη, εξασφαλίζοντας την επίτευξη των επιθυμιών σας. Με την ανάδρομη κίνηση του Άρη από τις 24/1 έως τις 13/4, κοντοσταθείτε για λίγο έχοντας κατά νου, πως οι κινήσεις σας πρέπει να είναι γύρω από το κέντρο σας και όχι γύρω από τον κύκλο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Με τον Άρη στο ζώδιό σας για 9 περίπου μήνες, η έξαψη σας θα μοιάζει αξιοθαύμαστη στα μάτια των άλλων, αλλά εσείς πέρα από θαυμασμό, θα ζητάτε και έγγραφη βεβαίωση.

Η προσωπικότητά σας θα πρωταγωνιστήσει, εφόσον όλες σας οι κινήσεις θα γίνονται για να προβληθεί και να ομορφύνει, όσο γίνεται περισσότερο. Γίνεστε ασυνήθιστα τολμηροί, ενώ παίρνετε ρίσκα, που άλλοτε θα φαίνονταν ανέκδοτα και μάλιστα κακόγουστα.

Ο Άρης σας κινητοποιεί σε όλα τα επίπεδα, αλλά παράλληλα δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό. Η ενέργεια που εκπέμπετε θα είναι έντονη, ακόμα και αν σπαταλιέται σε εξονυχιστικές λεπτομέρειες. Στην ανάδρομη κίνηση του Άρη από 24/1 έως 13/4 μην βάλετε επιπλέον στόχους, αλλά εστιαστείτε σε αυτό που λείπει πραγματικά.

ΖΥΓΟΣ

Ανόρεχτα υποδέχεστε τη θέση του Άρη στην Παρθένο, έχοντας μάθει να εξωτερικεύετε συναισθήματα και αντιδράσεις. Η καταπίεση που θα υφίσταστε έχει να κάνει με κρυμμένα μυστικά, απωθημένα και εκκρεμότητες, που έχουν αραχνιάσει σε κάποιες εσωτερικές γωνιές. Η αίσθηση πως κάποιος είναι έτοιμος να σας καρφώσει ένα μαχαίρι στην πλάτη, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και καχύποπτους.
Ο Άρης θα ενεργοποιεί το υποσυνείδητο και θα κεντρίζει κάθε κρυφή και μυστική πλευρά των πραγμάτων, υποκινώντας τη συναισθηματική δυσπραγία σας.

Στην ανάδρομη κίνησή του από 24/1 έως 13/4/2012 θα λειτουργήσει παρασκηνιακά ενοχλώντας την ψυχική και σωματική σας υγεία. Μην επιτρέψετε να πληρώσετε διόδια για την είσοδό σας στην πύλη, της δικής σας κάθαρσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανατρεπτική διάθεση και αγωνιστικότητα σας διακατέχουν με τον Άρη στην Παρθένο. Οπλίζετε το κεντρί σας και δεν διστάζετε με τόλμη και αποφασιστικότητα να το εναποθέσετε οπουδήποτε ανακαλύπτετε δυσαρμονία και αδικία, σαν σύγχρονοι «Τσε Γκεβάρα». Οι αξίες σας είναι αδιαπραγμάτευτες, ενώ το φιλικό σας περιβάλλον αναθεωρείται, σύμφωνα με αυτές.
Ξεκαθαρίζετε τη θέση σας απέναντι σε όλους, ιδιαίτερα σε όσους συμπορεύεστε συλλογικά.

Η δύναμή σας παίρνει μορφή εξουσίας, ενώ το θάρρος και η τόλμη σας, υποτάσσουν κάθε πρόθεση ανταρσίας. Ξέρετε τι θέλετε και πώς να το διεκδικήσετε. Με την ανάδρομη κίνησή του από 24/1 έως 13/4/2012 θα βασανίζετε τους άλλους και τους εαυτούς σας με έναν κυνισμό, που δεν ωφελεί στην πραγμάτωση του ανόθευτου ονείρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο θέτει απευθείας ζητήματα και διλλήματα, που αφορούν την επαγγελματική και κοινωνική σας υπόσταση. Από τη μία ενεργοποιεί τον έμφυτο ενθουσιασμό σας και από την άλλη μπλοκάρει τον αυθορμητισμό σας. Ωστόσο η αυτοπεποίθηση που σας χαρίζει θα είναι αρκετή, ώστε να δημιουργήσετε ένα κλίμα που θα απογειώσει τα επαγγελματικά σας. Η ανάγκη να αναλάβετε πρωτοβουλίες ακόμα και αν τα εμπόδια είναι γνωστά, θα πρέπει να προσεχθεί στην ανάδρομη κίνηση του Άρη από 24/1 έως 13/4/2012.

Το διάστημα αυτό μπορεί να σας βάλει ξαφνικά στο περιθώριο, εκεί που παλεύετε να προβληθείτε. Είναι απαραίτητο να μην επαναπαυτείτε στην άτρωτη πλευρά σας, αλλά να καλύψετε προσεχτικά την Αχίλλειο πτέρνα σας, προκειμένου να καταξιωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ο Άρης στην Παρθένο είναι ένα γεγονός, που για μεγάλο διάστημα θα τροφοδοτεί την πνευματική σας εξέλιξη, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Η ώθηση που σας δίνει στο να ψαχτείτε μέσα από πάσης φύσεως επιμορφωτικές διαδικασίες, αλλά και να ταξιδέψετε σε μέρη που σχεδιάζατε με τη φαντασία σας, είναι τόσο δυνατή, που μεταμορφώνεστε σε εξερευνητές καινούργιων ενασχολήσεων. Η εύνοια αναμένεται πλουσιοπάροχη, ανοίγοντάς σας νέους ορίζοντες, τους οποίους θα κυνηγήσετε με εθελοντική συγκατάβαση μονομάχου. Η δραστηριότητά σας έχει τις ευλογίες του Άρη, προσέξτε όμως στην ανάδρομη πορεία του από 24/1 έως 13/4/2012 να μην δείξετε σκληρότητα και φανατισμό, καθώς επίσης μην αγνοήσετε κάθε νομική διαδικασία, που μπορεί να εμφανιστεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο γίνεται για εσάς το καλύτερο μέσο δράσης κατά της ψυχολογικής κατάπτωσης. Διεγείρει τις αισθήσεις σας παρακινώντας σας μέσα από τον υπέρμετρο ερωτισμό σας, να εκτονώσετε τα πάθη και τις επιθυμίες σας, βρίσκοντας μια ηδονική διέξοδο. Από την άλλη σας παρακινεί να ξεκαθαρίσετε τις ανάγκες σας με ειλικρινή και ευθύ τρόπο, παύοντας να μοιράζεστε παντού, χωρίς πραγματικά να το επιθυμείτε.

Η λέξη κληρονομιά θα έρθει στο προσκήνιο σε όλες τις εκφάνσεις, είτε είναι πραγματική είτε μεταφορική, σκεφτόμενοι πως κάθε τι έρχεται για κάποιο λόγο, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τους ενδόμυχους φόβους. Στην ανάδρομη πορεία του από 24/1 έως 13/4/2012 φανείτε όσο μπορείτε εγκρατείς και συνετοί, παρόλο που ο Άρης σας θέλει συνένοχους στην απληστία του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινάει μια περίοδος συναισθηματικής ταλαιπωρίας, που τα όριά της είναι ασαφή.
Ο Άρης απέναντί σας στην Παρθένο εξάπτει τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες, δημιουργώντας δυσαρμονία, καβγάδες, ρήξεις και εκνευρισμό. Σας κάνει να εξωθείτε τα πράγματα στα άκρα, αλλά παράλληλα σας δείχνει ολοφάνερα με ποιους έχετε να κάνετε, αναλαμβάνοντας έπειτα να τους χειριστεί δικαίως ή αδίκως, μέσα από το δικό σας θυμό. Σε ρόλο φίλου και εχθρού, σας υποδεικνύει το δρόμο των διάφανων διαδικασιών, που πρέπει να ακολουθήσετε με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν άμεσα. Στην ανάδρομη κίνησή του από 24/1 έως 13/4/2012 κατεβάστε τους τόνους, αφουγκραζόμενοι ποια φωνή δεν χαϊδεύει το ψέμα σας, και ποια δεν πολεμάει την αλήθεια σας.

Δημοσιευμένο στο www.astrology.gr

Για το astrology.gr

1 σχόλιο:

Leviathan είπε...

kai de ti boro ti katapiesi ka8olou :)

kali sas mera! :)