Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Vladimir Putin - Το ωροσκόπιό του και η επάνοδος στη Ρωσική Προεδρία - Α

Μέσα στη γενικότερη έκρυθμη πολιτική ατμόσφαιρα των ημερών, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Vladimir Poutine που άλλαξε τη μετασοβιετική Ρωσία επιβάλλοντας τον έλεγχο του Κρεμλίνου στους περισσότερους τομείς της δημόσιας ζωής, ανακοίνωσε την επιστροφή του στην προεδρία όπου θα μπορεί να παραμείνει έως το 2024.

Ο πρόεδρος Medvedev πρότεινε στο κόμμα "Ενωμένη Ρωσία" να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Πούτιν σαν μελλοντικού προέδρου της Ρωσίας στις εκλογές του 2012.

Έτσι έληξε και το show της δήθεν αντιπαράθεσης μεταξύ τους, ενώ όλα δείχνουν πως οι Ρώσοι θα βιώσουν μια διακυβέρνηση ανάλογη με εκείνη του Στάλιν, σε ό, τι αφορά τη διάρκεια.

Παρά τις διαδηλώσεις εκατοντάδων Ρώσων εναντίον του Πούτιν, ο οποίος θεωρούν πως αντιπροσωπεύει τη διαφθορά, τη φτώχια του λαού και την αστυνομική και διοικητική αυθαιρεσία και ενώ τυπικά, το κόμμα «Ενωμένη Ρωσία» δεν έχει ακόμη κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές, στην πραγματικότητα όλα έχουν κριθεί.

Ο Πούτιν γεννήθηκε στις 7/10/1952 στις 9.30 το πρωί στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, προορισμένος να αλλάξει τις δομές της χώρας του.
Με μία αξιοσέβαστη μόρφωση, προχώρησε στην πολιτική σταδιοδρομία του.
Το 1999 ορίστηκε πρωθυπουργός από τον τότε Πρόεδρο «Γιέλτσιν» και τον Ιανουάριο του 2000 μετά την ξαφνική παραίτηση του Γιέλτσιν, διατέλεσε και ως πρόεδρος στην αρχή προσωρινά κατόπιν με εκλογικές διαδικασίες.

Οι επόμενες υποψηφιότητες έδωσαν συντριπτική πλειοψηφία στο πρόσωπό του, τόση που μπορούμε να μιλάμε για θρίαμβο.
Ανοικοδομεί τη Ρωσία βάζοντας το μαχαίρι στα καλοστρωμένα τραπέζια των ανθιζόμενων καπιταλιστών, όπου σταματά κάθε δραστηριότητά τους κατά του συμφέροντος της χώρας και άλλους τους εκδιώχνει, άλλους τους αναγκάζει σε συμβιβασμό και άλλοι φυλακίζονται.
Ανεβάζει ραγδαία την οικονομία της χώρας του, φέρνοντάς την στις οχτώ πρώτες χώρες του κόσμου με τεράστια ανάπτυξη στις αερομεταφορές, στο πετρέλαιο και στο φυσικό αέριο.
Οι κρατικές αυτές εταιρίες και τα κέρδη τους, καθιστούν τη Ρωσία έναν οικονομικό γίγαντα στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Αλλάζει την καθημερινότητα του Ρωσικού λαού, δίνοντάς του πίσω τη χαμένη του αίγλη. Βγάζει τη χώρα από την παρακμή και της δίνει πνοή, επαναφέροντας και τον Εθνικό Ύμνο της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Αναδιοργανώνει το στρατό με εντυπωσιακό τρόπο, αφού υπήρξε συνταγματάρχης της μυστικής υπηρεσίας KGB, με δράση στην Γερμανία από το 1976.
Ασχολείται με τον αθλητισμό και το Judo διατηρώντας τη φυσική του κατάσταση εντυπωσιακά, παραθέτοντας και μαθήματα.

Ο Πούτιν είναι Ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό και Σελήνη στους Διδύμους, ξεδιπλώνοντας ένα άκρως ενδεικτικό ωροσκόπιο για την πορεία και την ιδιοσυγκρασία του.

Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου Πλούτωνας βρίσκεται στο μεσουράνημα σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό στο Λέοντα, που δείχνει σαφώς έναν προορισμό προς την εξυπηρέτηση κάποιου σκοπού.
Το εξάγωνο που σχηματίζει με τη σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα στον 12ο οίκο, αιτιολογεί την μακρόχρονη θητεία του στις μυστικές υπηρεσίες της KGB και μάλιστα πολύ επιτυχημένα, εφόσον διαφαίνεται η ικανότητα δράσης μυστικά και αθόρυβα.

Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου στο Ζυγό, (πολύ σημαντική για τη θέση του Κρόνου), με τον Κρόνο στον 12ο οίκο, καταδεικνύει τους κρυφούς εχθρούς, το παρασκήνιο και τις δολοπλοκίες που μπορεί να αντιμετωπίσει, ή να δημιουργήσει ο ίδιος.

Το τετράγωνο με τον Ουρανό είναι ένα γεγονός που γίνεται επικίνδυνο για πιθανή στέρηση της ζωής του κάτω από τέτοιους πλανητικούς σχηματισμούς, οι οποίοι έχουν να κάνουν με κάτι υπόγειο και σκοτεινό.
Από την άλλη επιβεβαιώνει πως ο Πούτιν διακατέχεται από σοβαρότητα και αίσθηση του δικαίου, υπογράφοντας το όραμά του για παγκόσμια δικαιοσύνη.
Επίσης η σύνοδος Κρόνου – Ποσειδώνα – Ερμή είναι και αυτή σε τετράγωνο με Ουρανό, μία πολύ δυναμική όψη που αντιπροσωπεύει την επανάσταση με όραμα μεν, αλλά με διάθεση που θερίζει κάθε τι κακό από τη ρίζα του.
Το εξάγωνο του Ουρανού με τον Δία δείχνει πως αυτός ο άνθρωπος πορεύεται με λογική και όχι με παρόρμηση πράττοντας με ουσία.
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό κυβερνήτης του Ήλιου του και των 12ου και 7ου οίκων του στον 1ο οίκο και σε αντίθεση με Δία, προσδίδει μαγνητισμό και μια γοητευτική προσωπικότητα, που εκπέμπει μέγεθος.

Αξιοσημείωτο είναι πως η άκρως επικοινωνιακή Σελήνη στους Διδύμους δεν συμμετέχει σε πρωτεύουσες όψεις και εν μέρει σε αυτό να οφείλονται και τα διφορούμενα συναισθήματα που προκαλεί.
Ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη στον 2ο οίκο σε εξάγωνο με τον Ερμή και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στο μεσουράνημα.

Πέρα από την κλίση του στον αθλητισμό, φαίνεται η ευσυνειδησία, αλλά και η γρήγορη αντίληψη των καταστάσεων σε σχέση με την απόκτηση ή την διεκπεραίωση, γεγονός που καθορίζει ολόκληρη την παρουσία και την πορεία του.

Στην κρίσιμη αυτή στιγμή που η Ρωσία περιμένει τον αέρα της μεταρρύθμισης, εάν ο Πούτιν διατηρήσει το μοτίβο του Κομμουνιστικού Κόμματος της τότε σοβιετικής εποχής, η χώρα θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο και σε ανεπανάληπτα ξεσπάσματα.

Το πέρασμα του Κρόνου από τον 12ο οίκο του ενεργοποιώντας τη σύνοδο Ήλιου – Κρόνου και τη σύνοδο Ερμή – Κρόνου – Ποσειδώνα σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό του, τον φέρνει αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο στο προσκήνιο ενός παρασκηνίου, στο οποίο θα υπάρξουν καθοριστικές αλλαγές και συνταρακτικά γεγονότα. Αυτό γίνεται ακόμα πιο ισχυρό, αν λάβουμε υπ’ όψιν την προοδευμένη Σελήνη του στις 26ο Καρκίνου, η οποία συμμετέχει με όψεις κλειδιά στο κοντινό μέλλον του Πούτιν.

Δημοσιευμένο στο http://www.astrology.gr/

Για το astrology.gr

1 σχόλιο:

BUTTERFLY είπε...

Δεν ξερω τι λενε για διαφθορα, εγω ξερω πως ξαναεχτισε τη χωρα του και την εκανε πρωτη! Εναν τετοιο θελουμε κι εμεις, αλλα που!