Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 11-17/4/2011

kremastraΒραβείο χρυσής κρεμάστρας

Αυτή την εβδομάδα και με την καλή έννοια και χρησιμότητα, προσφέρεται στην Ζέτα Μακρυπούλια για την ήρεμη, ψύχραιμη και ευγενική αντιμετώπισή της στα ασταμάτητα σχόλια περί εμφάνισής της και σωματικής της λιπομέτρησης. Όμως αυτό που πραγματικά έχασε η παρουσιάστρια, είναι τα περιττά κιλά και όχι την απαραίτητη αυτογνωσία.

Με το παράστημα του λιονταριού, την γλυκύτητα του ωροσκόπου Ζυγού και τους ελιγμούς της Σελήνης στους Διδύμους απαντά με την αυτοπεποίθηση που έχει εκείνος που ο καθρέφτης του δεν δωροδοκείται από πλασματικές προσθήκες.

Είναι μία όμορφη παρουσία που κάνει τη δουλειά της με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς εμπάθεια και περιττά φτιασίδια στο ύφος και στη συμπεριφορά και χωρίς να πουλάει το πηγαίο και αστραφτερό της χαμόγελο για να κερδίσει εντυπώσεις.

Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου την έχει διδάξει να αποφεύγει τέτοιες παγίδες, προτιμώντας να διατηρεί τον Άρη στον ωροσκόπο, σαν μια δυναμική προίκα, που εκθειάζει μόνο εκεί που αξίζει.Χρυσή κρεμάστρα λοιπόν για την Ζέτα που ξέρει να ελίσσεται για να κρεμάσει τα κακά θεατρικά των ανεπαρκών σεναριογράφων.

del_toro_-_stewartBenicio del Τoro/Rod Stewart – Ο μπαμπάς και ο παππούς

Τι θα μπορούσε να συνδέει τους δύο αυτούς καλλιτέχνες;

O γερόλυκος της Rock είναι ο παππούς του παιδιού του Benicio del Toro, αφού μητέρα είναι η κόρη του Kimberly Stewart. Μπορεί το ζευγάρι να μην είναι πλέον μαζί, αλλά περιμένουν το παιδί τους με χαρά και με άριστες μεταξύ τους σχέσεις.

To πιο φαντασμαγορικό είναι πως ο Rod Stewart, έγινε για 8η φορά πατέρας στις 16/2 στα 66 του χρόνια και σε λίγους μήνες θα γίνει και παππούς.

Και οι δύο φημίζονται για τις πολύκροτες σχέσεις τους τις οποίες συνάπτουν και διακόπτουν με γρήγορους ρυθμούς.

Ο Benicio del Τoro (19/2/1967) επικοινωνεί με τη Σελήνη στους Διδύμους, το μυστηριακό στοιχείο της Αφροδίτης του στους Ιχθείς, η οποία φλερτάρει επιδεικτικά στον χάρτη του, σε σύνοδο με Ερμή και Κρόνο, αντίθεση με Ουρανό και Πλούτωνα και σε Μεγάλο Τρίγωνο με Δία και Ποσειδώνα. Μία εκθαμβωτική παρέλαση, που τον καθιστά πέρα από καλό καλλιτέχνη, έναν bon viveur που τροφοδοτεί τα πάθη του με ανθοδέσμες.

Ο περίφημος Rod Stewart (10/1/1945) με κυβερνήτη του 5ου οίκου (έρωτες) τον Ουρανό, σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο, πειραματίστηκε μέσα από τις πάμπολλες σχέσεις του, ενώ με τον Άρη να κυβερνά τον 7ο οίκο (γάμος) σε τετράγωνο με Δία και αντίθεση με Κρόνο, ρίσκαρε τις απαντήσεις των συντρόφων του, μέσα από το απόλυτο άσμα «Do you think I'm sexy». Με το καλό το εγγονάκι που θα μεγαλώνει με τον θείο του!2

Shirley_MacLaineShirley MacLaine – Νέο βιβλίο και συνέντευξη, σαν ερωτικό παραμύθι

Μια μεγάλη star, εξαιρετική ηθοποιός, συγγραφέας και ταλαντούχα χορεύτρια όπως η Shirley MacLaine, μπορεί στα 77 της χρόνια να απαντά με αφοπλιστικό τρόπο για την ερωτική της ζωή, σαν την προσθήκη μιας αισθησιακής φιγούρας σε μια διασκευή της λίμνης των κύκνων.

Με αφορμή την έκδοση του νέου της βιβλίου «I’m Over All That» έδωσε μία συνέντευξη στην δημοφιλή Αμερικανίδα παρουσιάστρια Oprah Winfrey, μιλώντας για τις σχέσεις της, τους άνδρες της ζωής της, αλλά και τις ερωτικές της συμπεριφορές.

Γνωστή για τον καυστικό της λόγο τον οποίο επέδειξε σε όλες τις υποψηφιότητες για Όσκαρ για τις συναδέλφους της από τις οποίες το έχασε, μέχρι το 1983, που τελικά το κατέκτησε για τις «Σχέσεις στοργής».

Στη συνέντευξη, που έκανε παγκοσμίως εντύπωση, αναφέρει πως στα 30 χρόνια με τον άνδρα της Steve Parker είχε παράλληλα και άλλες σχέσεις, όπως και εκείνος, ενώ ήταν πάντα φίλοι.

Ξεδίπλωσε τις πολλές ερωτικές της σχέσεις αλλά και τη μία μέρα που πήγε με 3 άνδρες.

Ονόμασε «γλύκα» τον Jack Lemmon και αυθεντικά επικίνδυνο άνδρα τον Jack Nicholson, ενώ θυμάται τις εκπληκτικές σχέσεις της με τους Robert Mitchum και Yves Montand.

Η επιτυχημένη συγγραφέας των ήδη 8 best sellers, μπορεί ακόμα να κυμαίνεται σε εντυπωσιακά επίπεδα προβολής και αίσθησης.

Με τη γήινη αστρολογική της ταυτότητα (Ταύρος με ωροσκόπο και Σελήνη στην Παρθένο 24/4/1934) ρίζωνε σε ό, τι καταπιάνονταν αναδεικνύοντάς το άψογα.

Με Σελήνη σύνοδο Ποσειδώνα σε τρίγωνο με Ήλιο, η καλλιτεχνική της φύση ξεχείλισε από πολύ μικρή και ξεδιπλώθηκε στην υποκριτική τέχνη.

Με κυβερνήτη του 3ου οίκου (γραπτός λόγος) τον Πλούτωνα στο μεσουράνημα, σε τρίγωνο με Αφροδίτη στον 6ο οίκο (εργασία) ασχολήθηκε επιτυχώς και με την άλλη αγάπη της, τη συγγραφική.

Με τον Ουρανό να κυβερνά τον 5ο οίκο (σχέσεις) σε σύνοδο με Άρη στον 8ο σεξουαλικό οίκο, σύναψε αναρίθμητες σχέσεις και απέκτησε πολλές εμπειρίες.

Με τον κυβερνήτη του μεσουρανήματος Ερμή σε αντίθεση με Δία, είναι πλέον δικαίως «Over all that», σύμφωνα με τον καθόλου τυχαίο τίτλο, του νέου της βιβλίου.

plisetskayaMaya Plisetskaya – Η αποθέωσή της στο Μέγαρο Μουσικής

Η μαγευτική μπαλαρίνα ήρθε στην Ελλάδα και χόρεψε 2 μέρες στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής, στο οποίο αποθεώθηκε από ενθουσιασμένους όρθιους θεατές.

Ντυμένη με ένα φαρδύ άνετο σύνολο, χόρεψε στα 86 της σχεδόν χρόνια, με αριστουργηματικούς χορευτές, τους οποίους χειροκρότησε και ευχαρίστησε με μεγαλοπρέπεια.

Το δέος γι’ αυτήν τη γυναίκα και τις ικανότητές της, δεν μπορεί να χωρέσει σε καταγραφές. Από μόνη της είναι ένα εντυπωσιακό και ασύλληπτο γεγονός.

Μεταφέρει συγκλονιστικά τη σφοδρότητα του ζωδίου της, (Σκορπιός 20/11/1925) και με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία σε αντίθεση με Πλούτωνα, γίνεται η πιο γενναιόδωρη οπτασία, στα έκπληκτα μάτια του κόσμου που την παρακολουθεί.

Με τον Κρόνο να έχει αποικήσει στην ύπαρξή της, σε ημι-εξάγωνο με τον Ερμή, σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σε Μεγάλο Τρίγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα, μπορεί να διατηρεί άφθαρτη, την πειθαρχημένη και ταλαντούχα φύση της.

Μια γυναίκα που ακόμα και ο θάνατος, θα την παρακολουθεί έκθαμβος να τον πλησιάζει χορεύοντας.

Η συνέχεια εδώ

http://www.astrology.gr/Celebrities/item/4578-Kosmiko-Hmerologio-18-Aprilioy

3 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Πασχαλινές δέξου ευχές, απο τη καρδια βγαλμένες, ολες οι μέρες της ζωής σου να΄ναι αναστημένες!
ΚΑΛH ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Triton είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ κι απο μένα,αστροσυμμορίτες!

καψοραχη είπε...

καλη Αντισταση αστροπαιδο.....και που ξερεις! μπορει να προκυψει και Ανασταση!

φιλια πολλα