Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2011 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
2011-Βίος και πολιτείαΠολύ δυναμικά μπαίνει το νέο έτος, τόσο για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου όσο και του 2ου.
Οι μεν πρώτοι, εμφανώς επηρεασμένοι από τον Πλούτωνα και την τελευταία έκλειψη του 2010, ενώ οι του 2ου, λίγες ημέρες μετά την αλλαγή του χρόνου, στις 4/1 επηρεάζεστε άμεσα από την 1η Ηλιακή έκλειψη του χρόνου, στο δικό σας δεκαήμερο, η οποία σχηματίζει δύσκολη γωνία με τον Κρόνο από τον Ζυγό. Η νέα χρονιά, δυστυχώς, δεν μπαίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς νιώθετε καταπιεσμένοι και ταλαιπωρημένοι, με αποτέλεσμα να μην εκφράζετε όλα όσα θέλετε, ενώ η είσοδος του Δία, επισήμως πλέον, στο ζώδιο του Κριού έρχεται για να πολλαπλασιάσει και να μεγεθύνει όλα αυτά, που είναι ήδη τονισμένα.
Το κύριο χαρακτηριστικό του Φεβρουαρίου, είναι η ανάδρομη πορεία του Κρόνου, η οποία ξεκινά στις 26/1 και διαρκεί έως και τις 12/6. Προβλήματα με κάποιο άτομο μεγάλης ηλικίας, δεν θα λείψουν, όπως επίσης, και με άτομα που κατέχουν θέσεις- κλειδιά. Στις 3/2 νιώθετε αρκετά ανασφαλείς συναισθηματικά και οικονομικά και μπαίνετε στην διαδικασία να σκεφτείτε νέα ξεκινήματα, χωρίς ωστόσο να προβαίνετε σε καμία δραστική κίνηση.
Από τις 12/3, ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, για να ταράξει την ήδη ταλαιπωρημένη ζωή των γεννημένων των πρώτων ημερών. Ασφυκτικές καταστάσεις στην οικογένεια και το σπίτι, σας κάνουν αντιδραστικούς, με αποτέλεσμα κάποιοι από εσάς, να πάρετε την απόφαση ν’ αλλάξετε κατοικία.
Ωστόσο, τέτοιου είδους αποφάσεις, καλό είναι να αποφευχθούν από τις 30/3 έως και τις 22/4, που ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος, στο ζώδιο του Κριού. Όσοι είστε ήδη σε διαδικασίες αγορών, ενοικιοστασίων και συμβολαίων γενικότερα, θα συναντήσετε καθυστερήσεις και αναποδιές, ενώ η συγκεκριμένη περίοδος, προσφέρεται κυρίως για έρευνα αγοράς, αν θέλετε να κάνετε σωστή επένδυση των χρημάτων σας. Ειδικά, οι γεννημένοι του 1ου και 2ου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέχετε όλα τα παραπάνω, ενώ οι αλλαγές που «υπόσχεται» ο Ουρανός αλλά και η Νέα Σελήνη του Απριλίου, δεν αποκλείεται να σχετίζονται με τον σύντροφο/σύζυγο και τη μεταξύ σας σχέση.
Μια άλλη σημαντική αλλαγή, για εσάς των πρώτων ημερών, είναι η είσοδος του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 5/4. Μόλις που θα αγγίξει όσους έχετε τον Ήλιο σας στις τρεις πρώτες μοίρες του ζωδίου, ωστόσο η επιρροή του, σας ευαισθητοποιεί, «μαλακώνοντας» την ψυχρή κι απόμακρη ιδιοσυγκρασία σας.
Τον Μάιο, σας δίνεται η ευκαιρία να υλοποιήσετε κάποια σχέδια σας, ανακτώντας και πάλι το χαμένο έδαφος μέσα από κινήσεις κι ενέργειες, σχεδόν μυστικές.
Η Ηλιακή έκλειψη που συντελείται την 1/6 φέρνει κάποιου είδους ανησυχία, σχετικά με την υγεία σας.
Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 5/6, σας φέρνει μια πιο ελαφριά διάθεση, αρχίζετε να νιώθετε περισσότερο τυχεροί και γίνεστε ακόμα πιο φιλόδοξοι, εξαιτίας της επιθυμίας σας για περισσότερες ανέσεις, ψυχαγωγία και διασκέδαση. Μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη, αλλά και καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά σας, τα οποία πιθανώς να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους, είναι κάποια από τα θέματα τα οποία σας χαροποιούν.
Στις 15/6 μια άλλη έκλειψη, Σεληνιακή αυτή τη φορά, στον άξονα Τοξότη/Διδύμων, τονίζει την ανάγκη για βελτίωση των σχέσεών σας με αδέλφια ή άλλα συγγενικά σας πρόσωπα, που ίσως βρίσκονται σε άλλη χώρα, ενώ κάποιες νομικές σας υποθέσεις, δεν έχουν την επιθυμητή έκβαση.
Δύσκολη περίοδος, κρίνεται και αυτή του Ιουλίου, εξαιτίας της Ηλιακής έκλειψης που πραγματοποιείται στην 9η μοίρα του Καρκίνου. Διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν κάτω απ’ το μικροσκόπιο, κλονίζονται, δοκιμάζονται και επιβιώνουν μόνον όσες σας ωφελούν, χωρίς ν’ απομυζούν την ενέργεια σας.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 3/8, προκαλεί καθυστερήσεις στις θερινές σας διακοπές, καθώς δημιουργεί εμπόδια σ’ αυτούς που θα επιλέξουν αυτόν τον μήνα, για να ταξιδέψουν. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να εστιάσετε στα βαθύτερα στρώματα του ψυχισμού σας, κρίνοντας ορθολογιστικά, πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ όσοι από εσάς παραμείνετε στον χώρο της εργασίας σας, ίσως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα, τα οποία θα έχουν αντίκτυπο στην υγεία σας. Αποφύγετε ανθρώπους που προκαλούν τον θυμό σας και διοχετεύστε την ενέργειά σας, σε δημιουργικές δραστηριότητες.
Στις 30/8 και για όλο τον Σεπτέμβριο, ο Δίας θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου. Αποφύγετε επιπόλαιες και άσκοπες επενδύσεις, τυχερά παιχνίδια και γενικότερα επικίνδυνα ρίσκα, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς επίσης, και τους επόμενους δυο μήνες, Οκτώβριο και Νοέμβριο.
Στα μέσα του Οκτωβρίου, μια νέα εμπορική συναλλαγή υλοποιείται, ενώ τέλη του μήνα, κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να βρεθείτε τόσο, όσο θα θέλατε, με την οικογένεια σας. Για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, αρχίζει μια νέα εποχή οριοθέτησης νόμων και κανόνων, μέσα από τους οποίους θα πετύχετε την προσωπική σας ωρίμανση.
Ο Νοέμβριος μοιάζει αρκετά διφορούμενος, η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στη 2η μοίρα του Τοξότη και σε ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό, φέρνει ευχάριστες αλλαγές, που σχετίζονται με την οικογενειακή σας κατάσταση, καθώς και με ένα ακίνητο. Παρ’ όλα αυτά, εσείς, μάλλον, δεν είστε σε θέση να διακρίνετε την πραγματική διάσταση των πραγμάτων, κι αυτό διότι, νιώθετε πεσμένοι ψυχολογικά.

Τον τελευταίο μήνα του έτους, οι υποχρεώσεις που έχετε σε καθημερινή βάση, σας ρίχνουν ψυχολογικά και σωματικά.
Η Σεληνιακή έκλειψη που λαμβάνει χώρα σε Τοξότη/Διδύμους, στις 10/12, τονίζει την ανάγκη σας για ξεκούραση κι απομόνωση. Επιθυμείτε, να κάνετε ανενόχλητοι τον απολογισμό σας, προκειμένου να εκτιμήσετε οφέλη κι απώλειες, νικητές και ηττημένους, της χρονιάς που διανύσατε, αφήνοντας τις κοινωνικές επαφές και τα ρεβεγιόν για το ...επόμενο έτος.
2011 Ιστορίες αγάπηςΤο 2011, οι ερωτικές σχέσεις δοκιμάζονται περνώντας μέσα από τα πυρά των Κρόνου, Ουρανού, και Πλούτωνα, αλλά και των εκλείψεων.
Αναλυτικότερα, οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου, είστε ήδη γνώστες των δυσκολιών που φέρνουν οι παραπάνω πλανήτες.
Ωστόσο, η πρώτη έκλειψη του έτους στις 4/1, επηρεάζει δυσμενώς και τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο, κάποια σύννεφα έκαναν την εμφάνιση τους. Έτσι λοιπόν, με την έκλειψη του Ιανουαρίου, αν δεν μετριάσετε τα αρνητικά συναισθήματα που σας κατακλύζουν, κάποιοι θα δείτε τη σχέση σας να διαλύεται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου μένετε αλώβητοι, αφού η είσοδος του Ουρανού στον Κριό, φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογενειακή εστία.
Τον Μάιο γίνεστε αρκετά αισθησιακοί, ερωτικοί και ελκυστικοί για το άλλο φύλο, ενώ η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 5/6, ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις, γενικότερα. Εντούτοις, ο εφησυχασμός και το «δέσιμο του γαιδάρου» δεν θα πρέπει να είναι οι ενδεδειγμένες τακτικές, καθώς ο Ιούλιος ανατρέπει το κλίμα αισιοδοξίας, φέρνοντας προβλήματα, αλλά και χωρισμούς.
Ο Κρόνος δυσκολεύει την ζωή των γεννημένων του 2ου δεκαημέρου, για να τους αφήσει ν’ ανασάνουν τον Οκτώβριο, περίοδο κατά τη οποία, θα αρχίζει να «δοκιμάζει» τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου.
Μνημόνιο 2011Από τις 5/4 αρχίζει να ξεδιαλύνεται η οικονομική κατάσταση.
Η παραμονή του Ποσειδώνα τα τελευταία χρόνια στον Υδροχόο και στον 2ο ηλιακό σας οίκο, όχι μόνο έδινε αναληθή στοιχεία γύρω από την εικόνα των οικονομικών σας, αλλά ήταν κι η αιτία να ζημιωθείτε οικονομικά.
Εφέτος τα πράγματα βελτιώνονται, αφενός ο Ποσειδώνας «εγκαταλείπει» τον Υδροχόο και τον 2ο ηλιακό σας οίκο, αφετέρου ο Δίας, στις 5/6 κάνει την είσοδο του στον Ταύρο, για να φέρει την αισιοδοξία και την τύχη, που τόσο πολύ στερηθήκατε, κυρίως εσείς του 1ου δεκαημέρου. Το τρίγωνό του Δία με τον Πλούτωνα από τα τέλη Ιουνίου κι όλο τον Ιούλιο, δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε τις καταθέσεις σας, χωρίς υπερβολές ή επιπόλαιους χειρισμούς.
Στις 30/8 η ανάδρομη πορεία του Δία καθυστερεί κέρδη και οφέλη, ενώ τέλη του χρόνου, επιτέλους, το νερό μπαίνει στα αυλάκι …
2011-Έργα και ημέρεςΟι πλανητικές επιρροές του νέου έτους, δεν εγγυώνται στιγμές χαλάρωσης, ή ξεκούρασης. Σημαντικές αλλαγές θα δείτε να συμβαίνουν στη ζωή σας, εξαιτίας των δύσκολων καθηκόντων που αναλαμβάνετε.
Έχετε όλα τα εχέγγυα που χρειάζονται για να πετύχετε και να αναρριχηθείτε κοινωνικά κι επαγγελματικά, με τη διαφορά πως θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλα εκείνα τα στοιχεία που εκφράζει ο φυσικός σας κυβερνήτης, ο Κρόνος, και που δεν είναι άλλα από αυτά της σύνεσης, της μεθοδικότητας, της καρτερικότητας και της τάξης. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου, καθυστερεί την πολυπόθητη πρόσληψη ή προαγωγή, δοκιμάζοντας τόσο την υπομονή σας, όσο και τα νεύρα σας. Παιχνίδια εξουσίας, επιπρόσθετες ευθύνες και ανατρεπτικά γεγονότα, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της επαγγελματική σας κατάστασης.
Για ακόμη μια φορά, οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, βάλλονται με άκρως υπονομευτικό τρόπο, ωστόσο είναι κι εκείνοι που αποκομίζουν τα περισσότερα οφέλη.
Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου, υποχρεώνεστε εκ των πραγμάτων, να δείξετε σύνεση, αφού μόνο έτσι θα αντέξετε την πίεση. Προβλήματα με ανθρώπους μεγαλύτερους σε ηλικία, και με άτομα κύρους, σας ταλαιπωρούν και συγχρόνως σας δυναμώνουν. Τον Σεπτέμβριο πάντως, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας στον εργασιακό χώρο, ενώ κάποιοι από εσάς συνάπτετε νέες συνεργασίες.
Από τον Οκτώβριο και μετά ξεκαθαρίζει το τοπίο, ενώ οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου καλείστε να βρεθείτε στη θέση που μέχρις πρότινος βρίσκονταν οι εκπρόσωποι του 2ου δεκαημέρου.
Περισσσότερα για όλα τα ζώδια εδώ
http://www.astrology.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=597&Itemid=62&zodCat=4

12 σχόλια:

D.Angel είπε...

Καλή χρονιά παιδιά!
2011 φιλιά

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Aloha!
Άντε καλά μου παιδιά κι έφαγα τα νύχια μου μέχρι να σκάσετε μύτη!
Πάω να χαζέψω την πρόβλεψη για τους Καρκίνους (αν και εμάς του 2ου 10ημέρου, πάλι χεσμένους θα μας έχει ο νέος έτος!) γιατί με εκείνα κ με τ' άλλα δεν προλαβαίνω ο πολυδιάστατος!
Φιλιά και καλή χρονιά!

MINIMARKET είπε...

καλησπέρα !!!!
καλή χρονιά , με υγεία !!!

BLUEPRINTS είπε...

αν κι ο κος Μπαρδόπουλος μου του είπε λίγο ντεμί (όχι κι άσχημα βέβαια) να του ευχηθώ επ'ευκαιρίας της επερχόμενης εορτής του (μας) τα χρόνια μου πολλά και σε όλη τη συμμορία τα καλύτερα για τη χρονιά που έρχεται

Άιναφετς είπε...

Μόλις ανακάλυψα το blog σας...παιδιά!
Παλιά καραβάνα της αστρολογίας και Αιγοκερίνα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις προβλέψεις...στο τσακ τη γλυτώνω...είναι γεννημένη στις 12 του Γενάρη του 19..πχ!
Θα επανέλθω...Καλή δεκαετία παιδιά μου και πάντα τέτοια!!!

mia maria είπε...

Πάλι χάλια; Α ρε μάνα, δε με γέναγες λίγο αργότερα:))
Καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα!

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά!

Mairaki είπε...

βρε παιδιά...και με όσους συζητούσα μου είπαν πως έιναι η χρονιά μας....ουυυυυυυυυ, το βλέπω!!!!

Ευρύνοος είπε...

Καλή χρονιά να έχετε σας εύχομαι με Υγεία και Ευτυχία..

τα Άστρα είναι η Ουσία μας μιά και είμαστε παιδιά τους..

χαιρετώ σας :)

Top blogs είπε...

Στα blogs που σας έχουν link και αλληλοσυμμοριτεύετε προσθέστε και το δικό μας.
Καλή χρονιά.

zoyzoy είπε...

Γιατί χαθήκατε Αστροπαίδες μου?
Τρέχω να διαβάσω τους Ταύρους:))

Καλή χρονιά εύχομαι
με Υγεία,αγάπη και
δημιουργηκότητα!

Από καρδιάς
♥ ♥ ♥

Greecelands. είπε...

Για την καινούργια τη χρονιά ,
σας εύχομαι να βρείτε
του παραδείσου τα κλειδιά
ν’ ανοίξετε να μπείτε!!