Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 – Η μετατροπή του «αυτονόητου» σε «παράκληση».

Το φετινό καλοκαίρι έρχεται με πολλούς αχινούς κρυμμένους κάτω από την άμμο και καθόλου απολαυστικούς αστακούς στα πιάτα μας.

Η αμμωνία, τα αντισταμινικά και τα αγχολυτικά, θα κρατάνε περίοπτη θέση στις αποσκευές μας καθώς η ψυχολογική διάθεση των περισσότερων μοιάζει με μαχαίρι καρφωμένο με νόημα, πάνω σε ένα άδειο τραπέζι.


Η πανσέληνος στις 28 Μαίου στις 6 μοίρες του Τοξότη είχε και πομπώδη συνοδεία την είσοδο του Ουρανού στον Κριό, την ευνοική όψη μεταξύ τους, καθώς και με τον πληθωρικό Δία.

Από ότι φαίνεται όμως, τίποτα δεν είναι αρκετό να εξευμενίσει τις πλανητικές όψεις, που μαίνονται κοντά στις πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων (Κριού, Αιγόκερου, Ζυγού) με την παράλληλη μερική έκλειψη Σελήνης στις 26/6 στις 4 μοίρες του Καρκίνου.

Η ανατροπή και το ξέσπασμα των γεγονότων θα αποτελέσουν τη βάση για μία νέα πραγματικότητα στα δρώμενα της χώρας μας, που όσο περνάνε τα χρόνια οι αλλαγές θα είναι τόσο μεγάλες και απρόβλεπτες, που ακόμα και η πιο εμπεριστατωμένη επιστημονική πρόβλεψη δεν θα μπορούσε να συλλάβει σε όλα τα επίπεδα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι στις πρώτες μέρες θα επιδοθούν σε πικρές γεύσεις και θα δοκιμαστούν σκληρά, προκειμένου να προχωρήσουν χωρίς τα φορτία που έχουν συσσωρευτεί.

Στους δε τομείς που έχουν βαλτώσει η εικόνα του αδυσώπητου, έρχεται σαν ανεπιθύμητη λύτρωση στην αρχή και σαν ευγνωμοσύνη στο τέλος.

Αυτό αφορά και όλους όσους έχουν πλανήτες στις πρώτες μοίρες αυτών των ζωδίων.

Ο Ιούνιος λοιπόν θα δώσει την πρώτη αλμυρή γεύση του καλοκαιριού μια και το πλανητικό σκηνικό έχει ως εξής.

Ο Ερμής μπαίνει στον οικείο του χώρο στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 σχηματίζοντας ένα ακριβέστατο εξάγωνο με Ουρανό και Δία, δημιουργώντας μια εκτυφλωτική λάμψη στο σκοτάδι, εφόσον ο νους θα λειτουργήσει σαν πυροτέχνημα, δίνοντας την ευκαιρία στις όποιες καταστάσεις να απαλαγγούν από στεγανά και δισταγμούς και να πάρουν μία εποικοδομητική χροιά.

Παράληλα το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, συμβάλλει στη διαφάνεια και τη συγκρότηση.

Το παράλληλο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα προειδοποιεί πως η θολούρα που υπάρχει μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση, αν η σκέψη δεν είναι ανοιχτή και απαλλαγμένη από άτολμες και ακαθόριστες επιδιώξεις.

Στις 11/6 το τετράγωνο με τον Αρη πυροδοτεί εντάσεις, λεκτικές αντιπαραθέσεις, διαπληκτισμούς και ανυποχωρητικότητα, ενώ στις 13/6 η όψη χιαστί με τον Πλούτωνα, μπορεί να οδηγήσει σε ακρότητες και παρασκηνιακές παρεκτροπές, μετατρέποντας το πυροτέχνημα του νου σε επικίνδυνο κεραυνό.

Στις 25/6 ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Κρόνο και τον Ουρανό σε όψη ΤΑΥ τετραγώνου, ενώ στις 26/6 θα συμπεριληφθεί και ο Δίας.

Η κυκλοθυμικότητα του Ερμή δυσκολεύει την επικοινωνία, ενώ ο στόκος γίνεται το αγαπημένο υλικό των ημερών χωρίς κι όλας να επικαλύπτεται και ο τοίχος.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο να τεμπελιάζει και να εκλογικεύει, ντυμένη στα ροζ έως τις 14/6, που θα μπει στον Λέοντα και θα φορέσει την ερωτική και χλιδάτη της αμφίεση σε κόκκινες και πορτοκαλί αποχρώσεις, σε όψεις που θα σηματοδοτήσουν το μήνα.

Στις 12/6 θα σχηματίσει ένα ωραιότατο εξάγωνο με τον Κρόνο, τουτέστιν όσοι έχουν αποθέματα για συναισθηματικές προσπάθειες ή αβρότητες, μπορούν να εκμεταλευτούν το διάστημα γύρω από αυτές τις ημέρες, ειδικά Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθείς και Ταύροι των τελευταίων ημερών που ευνοούνται δεόντως, και όσοι έχουν Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες αυτών των ζωδίων.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σύνεση όμως, γιατί ακολουθεί στις 13/6 η όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα που εύκολα μπορεί να δημιουργήσει πλάνη και εξαπάτηση και το στρωμένο τραπέζι με τα ρομαντικά κεριά, μπορεί να μετατραπεί σε μνημόσυνο των προσδοκιών.

Μην αφήσετε το συναίσθημα να σοροπιάσει το γλυκό αφού στις 15/6 η Αφροδίτη έρχεται σε ευνοική θέση προς τον Ουρανό στις πρώτες μοίρες των πύρινων ζωδίων Λέοντα - Κριού φέρνοντας αναπάντεχα νέα, ανατροπές και ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα, ενώ στις 16/6 ακολουθεί το φλερτάρισμα με τον Δία .

Μην προτιμήσετε να πλασαριστείτε σαν πεταλούδες που καίγονται γύρω από τη λάμπα των επιθυμιών τους.

Καλύτερα να απολαύσετε τη θαλμπωρή της ζέστης, παρά να κατακάψετε το δέρμα σας από την υπερβολική έκθεση.

Στις 18/6 η χιαστί όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα τονίζει την ανάγκη για τελεσίγραφα προς ένα αδιέξοδο παρελθόν, αλλά μια λάθος εκτίμηση μπορεί να φέρει ένα επίσης αδιέξοδο μέλλον.

Επειδή αυτό το διάστημα συμπίπτει με τη Νέα Σελήνη στις 12/6 στις 21 μοίρες των Διδύμων, σε τετράγωνο με τον Κρόνο, αν επιθυμείτε πραγματικά να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε νέες υγιείς βάσεις ελέξτε τον παρορμητισμό και τυχόν εμμονές και ξεκαθαρίστε την ουσία από τις άχρηστες λεπτομέρειες.

Ο Αρης που παρέμεινε στον Λέοντα από τον Οκτώβριο του 2009, αποφασίζει να μετακομίσει στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/6.

Οι δραστηριότητες επικεντρώνονται στον εργασιακό χώρο και οι τάσεις για συνεχή κριτική και έμφαση στην λεπτομέρεια, αυξάνουν τον κίνδυνο να χαθεί το δάσος ενώ εστιαζόμαστε στο δέντρο.

Πριν αλλάξει ζωδιακό τόπο, θα βρεθεί σε μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 5/6 δημιουργώντας ένα παραπλανητικό σκηνικό, γύρω από το οποίο βολτάρουμε μόνο σαν παρατηρητές και δεν υποκύπτουμε σε δελεαστικές επισκέψεις αν θέλουμε να μην απογοητευτούμε.

Στις 6/6 ο Αρης έρχεται σε όψη χιαστί με τον Δία και η εριστικότητα αρχίζει και εμφανίζεται σαν νευροδερματίτιδα, που προσπαθεί να αποφύγει τη φαγούρα αλλά στις 8/8 η όψη χιαστί με τον Ουρανό, δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης αντίθετα τσιτώνει τα νεύρα και το πείσμα, ενώ καμία αλοιφή δεν καταπραύνει την ένταση την οποία διογκώνε και η αντίθεση με τον Χείρωνα.

Ο Δίας στις 6/6 μπαίνει στο ζώδιο του Κριού σε μια φαντασμαγορική σύνοδο με τον Ουρανό πολύ δυνατής λάμψης και ενέργειας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, βιώνουν μια ανατρεπτική και πρωτοποριακή φάση με ευκαιρίες απλωμένες σε πλατινένια μανταλάκια καλούμενοι να συλλέξουν όσα περισσότερα μπορούν.

Οι υπόλοιποι δεν στερούνται ευκαιριών, στερούνται όμως την ευκολία συγκομιδής και ανάδειξής τους.

Οι αλλαγές που ακολουθούν σε πολιτικό, οικονομικό και προσωπικό επίπεδο έχουν μέγεθος μεγατόνων.

Ο Κρόνος όλο το μήνα θα κινείται στις 27 και 28 μοίρες της Παρθένου, προειδοποιώντας για λήξη ευκαιριών και για γρήγορη διευθέτηση των όποιων ζητημάτων εκκρεμούν.

Από τις 14/6 η όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα που θα λήξει στις 7/7 θα φέρει αναστάτωση δυσκολεύοντας την πειθαρχία αλλά και τη συναισθηματική συγκρότηση.

Η απόγνωση θα έχει τη μορφή βρεγμένου χαρτομάνδηλου κάτω από τα μάτια, αφού στις 20/6 θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ηλιο πολλαπλασιάζοντας τα εμπόδια.

Ο Ουρανός όπως αναφέραμε στην αρχή, εισέρχεται και αυτός στο ζώδιο του Κριού, ο Ποσειδώνας ανάδρομος στις 28 μοίρες του Υδροχόου και ο Πλούτωνας και αυτός σε ανάδρομη πορεία στις 4 μοίρες του Αιγόκερου.

Ο φετινός Ιούνιος είναι αστρολογικά ένας μεγιστάνας οικοδεσπότης.

Το τέλος της αστρολογικής αυτής φιέστας δηλαδή προς το τέλος του μήνα στις 26/6, μας επιφυλάσσει μία Πανσέληνο με συνοδεία από μερική έκλειψη Σελήνης στις 4 μοίρες του Καρκίνου.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 2.30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας με ωροσκόπο στις 16 μοίρες του Ζυγού, πάλι σε παρορμητικά ζώδια.

Η έκλειψη της Σελήνης πραγματοποιείται 8 λεπτά αργότερα στις 2.38 ώρα Ελλάδας με ωροσκόπο στις 18 μοίρες του Ζυγού.

Να σημειωθεί πως ο Κρόνος βρίσκεται στον 12ο οίκο σε δυσμενή όψη με τον κυβερνήτη του 12ου οίκου Ερμή, από τις 2 μοίρες του Καρκίνου.

Η φυλάκιση, ο εγκλωβισμός, η απομόνωση, η θλίψη, ο φόβος, είναι δυστυχώς όσα βγαίνουν στην επιφάνεια αυτές τις δύσκολες αστρολογικά ημέρες.


Το πολιτικό παρασκήνιο που μεθοδεύεται απ’ έξω διαχειριζόμενο δουλοπρεπώς από μέσα, διαμορφώνει μια καθημερινότητα εις βάρος μας η οποία μοιάζει με εθνική υποδούλωση.

Οι 5 μοίρες του Αιγόκερου είναι πολύ επιβαρυντικές για το ήδη βεβαρυμένο πλανητικό σκηνικό, αφού σχηματίζεται δυσμενής όψη συνόδου με τον Πλούτωνα, και τετράγωνο με τους Δία και Ουρανό από τον Κριό.

Φυσικά συμμετέχει και ο Κρόνος από τις 28 μοίρες της Παρθένου συμπληρώνοντας το σχηματισμό ενός Μεγάλου Σταυρού μεταξύ των προαναφερθέντων πλανητών.

Η ουσία είναι πως δεν υπάρχει πλέον χώμα να οργωθεί εκτός του ότι δεν διαθέτουμε και τα κατάλληλα μέσα.

Η αιχμαλωσία και η υποταγή θα είναι το δίλλημα, απέναντι στο ουσιαστικό ξέσπασμα και την αφύπνιση.

«Εν τω άμα και το θάμα» λοιπόν το μοτό αυτού του μήνα, σηματοδοτώντας μια πολύμηνη πορεία όπως τα φανάρια στους δρόμους.


Κατερίνα Σαλωνίκη



26 σχόλια:

Εύα είπε...

δεν προλαβα να το διαβασω ακομα!λυσσαξα να κανω ποδαρικο :Ρ
μισο να παρω τα αντιισταμινικα μου-με γ...... η Ανοιξη γμτ!
Αγχολυτικα οκ γιατι με πιανει δυσπνοια απο το αγχος γκοντδαμιτ!
Αμμωνια οχι ακομα αλλα στα υποψην...
καλημεραααααααααααα!

kariatida62 είπε...

Αχ με φοβίσατε εσείς ή είναι αυτή η γ........διαίσθηση μου, που με κρατά σε συναγερμό????

Matriga είπε...

Δράμα η κατάσταση, αλλά δεν μένει παρά να ελπίζουμε ότι κάπου εκεί θα υπάρχει φως στο τούνελ μας...

Φιλιά πολλά και καλό Σ/Κ

Takis X είπε...

Μ`αρέσει πάρα πολύ ο τίτλος-Η μετατροπή του"αυτονοητου" σε "παράκληση".

Τον βρίσκω εξόχως ποιητικό,οπως και το κείμενο.

Συμβουλή!νο πάνικ

Δραπέτης είπε...

Δε μασάμε τα καρκινάκια!!! Και ας μου συμβαίνουν μερικές ατυχίες!
Καλό απόγευμα! ;)))

tzonakos είπε...

Oυάου, πολύ άστρο μεσα στον Ιούνιο, τι να πείς, εκει που το πρηγούμενο διάστημα φαινόταν να επισκιάζει τα πάντα ο Ερμής, τωρα βλέπω θα γίνει πάρτι εκει πάνω, κι όποτε γίνεται τέτοιο πάρτι, αλλάζουν πολλά και διάφορα, ας το ελπίσουμε γιατι συχνά οι αλλαγές δεν ειναι πάντα καλες αλλα ειναι καλύτερες απο το να εισαι σε ενα τέλμα.
Κερνάω αντηλιακό Συμμορίτες, να ειστε πάντα καλά.

Πολίτης της Μπανανίας είπε...

Ωχ! Θα έχουμε και φέτος Μεγάλο Σταυρό; Διορθώστε με αν κανω λάθος αλλά την τελευταία φορά που είχαμε τον Μεγάλο Σταυρό του Αυγούστου του 99 που συνοδεύτηκε πάλι αν θυμάμαι καλά και απο έκλειψη, είχαμε τον μεγάλο σεισμό της Αθήνας ένα μήνα μετα.

Μήπως για τον συγκεκριμένο Σταυρό όπως και για το εξάγωνο γενικότερα θα μπορούσατε να κάνετε ένα ξεχωριστό άρθρο ειδικά γι αυτά;

Εξαιρετικό άρθρο, πιστεύω πως ανταποκρίνεται πολύ στην πραγματικότητα.

ολα θα πανε καλα... είπε...

Αγαπητοί μου Αστροσυμμορίτες,

Για το θέμα που αναρτήσατε σήμερα θα ξαναπεράσω να το διαβάσω.Τώρα πέρασα να σας ευχαριστήσω που περάσατε να μου απαντήσετε,μόνο που ήθελα να σας πω ότι μιλούσα για την ακριβώς προηγούμενή μου ανάρτηση,της 19ης Μαίου,με τίτλο "νυχτερινό",κι όχι αυτήν στην οποία,ευγενικά,απαντήσατε.Είναι ένα θέμα αστρολογικό,μια ερώτηση,που σας θέτω εκεί.Πηγαίνετε,όταν θα έχετε το χρόνο,στα σχόλια της ανάρτησης στην οποία αναφέρομαι προηγουμένως,για να δείτε την ερώτηση που σας θέτω.
Αν,πάλι,πονοκεφαλιάσατε,αφήστε το!
Να είστε καλά,και καλό Σαββατοκύριακο.

Πολίτης της Μπανανίας είπε...

Επειδή σαν καλή Δίδυμος θα έχω μαζί τον πατέρα μου Ερμή τον Ιούνιο, και επειδή τα τελευταία χρόνια με έχει πάει άγρια καροτσάκι (α ρε πατέρα...)
εγώ ενδιαφέρομαι πολύ για το πως θα πάει αυτός ο μήνας, γιατί προβλέπω πως θα πρέπει να κυκλοφορήσω στον δρόμο με κατσαρολικά στο κεφάλι μου.

Νομίζω πάντως πως έρχονται δύσκολες μέρες. Θα κριθούμε και θα δοκιμαστούμε.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΖΕΣΤΟ.

ΤΖΟΝΑΚΟ,

Θα το πάρουμε το κέρασμα.

ΠΟΛΙΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ,

Είναι δύσκολη η κατάσταση και πολλοί φοβούνται για σεισμό, αλλά πως να γραφτούν αυτά.
Δεν θυμόμαστε για αυτό που λες αλλά θα το δούμε.
Οσο για την επεξήγηση αυτού του σχήματος που λες, τα έχουμε πει πάνω κάτω στις αναρτήσεις, αλλά θα το κοιτάξουμε για πιο συγκεκριμένη ανάλυση.
Οι Δίδυμοι τα δύσκολα τα πέρασαν, εξαρτάται βέβαια και από τον χάρτη σου.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Εντάξει απαντήσαμε.

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

τη καλησπερα μου!!!!! Η aktida, καθώς μητέρα μ μου μίλησε για σας...Παρασκευή 13 Μαίου, ταυρίνα!!!!έχω τραβήξει τα πάνδυνα...τί άστρο μ'έχει βρεί στο κεφάλι!!!!

Πολίτης της Μπανανίας είπε...

Συμμορίτες μου καταλαβαίνω, όπως είχα πει άλλωστε στο πρώτο μου μήνυμα όταν γνώρισα το μπλογκ σας, όταν μιλάς δημόσια για κάποια πράγματα, είναι λογικό να μην μπορείς να τα πεις άμεσα με τρόπο που θα τα έλεγες ενδεχομένως κατ ιδίαν και θέλει ισορροπία λέξεων και νοημάτων. Αλλά αυτοί που καταλαβαίνουν...καταλαβαίνουν.

Αναμένω πάντα με ενδιαφέρον τις αναρτήσεις σας.

Phivos Nicolaides είπε...

Καλό πλανητικό σαββατοκυρίακο για όλους τους Συμμορίτες και την παρέα τους!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Ενδιαφέρον το γεγονός ποως οι Καρκίνοι του 2ου 10ημέρου θα βρίσκονται (για άλλη μια φορά )στην κοσμάρα τους. Αν και ναησυχώ για τις 26/06 -λόγω Κρόνου- για κάποιες εξετάσεις που έχω να κάνω. Αν πεθαίνω (αστειεύομαι!) θα το μάθετε, αλλιώς θα σας ζαλίσω τα αζάλιστα για πολύ καιρό!
Καλή υπομονή στους υπόλοιπους!

Ανώνυμος είπε...

Και μη χειρότερα δλδ
Υπομονή και ψυχραιμία!
τα χάπια μου
Πού είναι τα χάπια μου;;;;;;;;;
D.Angel

MINIMARKET είπε...

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ !!!
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ !!

sCaTterBraiN είπε...

δεν ξέρω τι λέτε, εμένα η διάθεση δεν πέφτει με τίποτα!!!
έρχονται και τα γενέθλια μου και ας έχει εκείνη τη μέρα ο ερμής(;) όψη χιαστί με τον Πλούτωνα εγώ θα τα γιορτάσω (για πολλοστή φορά γιορτάζω 25!)
;-)
καλό απόγευμα!

Unknown είπε...

Εγώ, είμαι με ξέσπασμα και αφύπνιση.....

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΔΡΑΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΟΥΣ.ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:))))
ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΩΡΑΙΟΙ Αστρο-Συμμορίτες.

mia maria είπε...

Τι μου κάνετε τώρα, πρέπει να βρώ αντικαταθλιπτικά βραδιάτικα:))
Καλό βράδυ!

Koupakia είπε...

Ωχ!
Πάλι την βάψαμε οι Αιγόκεροι!
Έλεος πια!

zoyzoy είπε...

Πολύ φλόγα και δράση ο Ιούνιος ελπίζω να μη μας "κάψει τη γούνα"!!

Τα θαλασσινά μου φιλιά!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΗΣΥΧΑ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

αν ειναι δικαιο το συμπαν να μου το πειτε...μεγαλο σταυρο το ωρ, του κολλητου μου και φορτωμενο ταυ τετραγωνα το δικο μου.ερχονται και οι τυφωνες..εχουμε δει τον ουρανο φανταρο και τωρα φοβομαστε οτι θα δουμε τα ραδικια αναποδα...πεστε μου ειναι δικαιο αυτο οταν υπαρχουν ωρ με κατι τρ1γωναρες να,,σας ευχαριστουμε...........οι καταραμενοι

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας και απο μενα.
Με μπερδέψατε λίγο με αυτα που γραφετε και:
1) ο Κρόνος τον μήνα Ιουνιο ειναι σε ορθη πορεία και οχι αναδρομος οπως γραφετε.
2) η εκλειψη 26/6 θα γινει στον Αιγόκερο και οχι στον Καρκίνο και η Σελήνη ειναι σε σύνοδο με Πλουτωνα....

Κάνω λαθος????

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Ανώνυμε,

Δεν κάνεις λάθος, η έκλειψη είναι στον Αιγόκερο (Σελήνη σύνοδο Πλούτωνα) και ο Κρόνος γύρισε σε ορθή φορά στο τέλος Μαίου.
Κεκτημένη ταχύτητα.
Ευχαριστούμε.