Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΑΖΗΣ - Τώρα και σε αστρολογική παρωδία από bloggers!


Καλημέρα και Καλή εβδομάδα σε όλους.
Κι ενώ μπήκαμε στο ζώδιο των Ιχθύων, ενώ τα γεγονότα οικονομικοπολιτικής φύσεως πήραν μορφή σκόνης από την Αφρική και ασφυκτιάσαμε ακόμα πιο πολύ, ο Αστραπόθωμας – Γαζής δεν μπορεί επιπλέον να απαλλαγεί από τη χρόνια αστρολογική του κολίτιδα που ενίοτε μετατρέπεται σε βαριά δυσκοιλιότητα και αρχίζει και βρίζει διάφορους ανθρώπους από το χώρο, με ιδιαίτερη προτίμηση σε εμάς.
Κοιτάξτε όσοι δεν έχετε δει, την παρακάτω ανάρτηση του Σαββάτου.
Ενας αναγνώστης μας όμως την είδε και αποφάσισε να γράψει μία «αστρολογική παρωδία», αφιερωμένη εξαιρετικά. Χαιρόμαστε πάντα να διαβάζουμε κείμενά του, τα βρίσκουμε άκρως πρωτότυπα και σουρεαλιστικά και τώρα μας χάρισε αυτό που ακολουθεί.
Φυσικά ο Γαζής θα πει πως συνεννοηθήκαμε, πως τον ξέρουμε από τότε που του κάναμε ιδιαίτερα μαθήματα για να περάσει στο πανεπιστήμιο και μας χρωστά ευγνωμοσύνη, ή πως είναι άλλος ένας σατανιστής που εντάχθηκε στην κλίκα εξόντωσής του.
Ομως ο Gi gaga Kouni Beli είναι ένας απλός αναγνώστης που χρησιμοποιεί τα μάτια και τα αυτιά του, διακωμωδώντας την ανοησία και τη γυφτιά.
Οσο ο Αστραπόθωμας συνεχίζει τη διαστροφή του, τόσο θα λαμβάνει απαντήσεις που θα τον ανυψώνουν!!!
Ιδού το κείμενο.
Αστρολογικό προφίλ όπως φαίνεται από τη μάντρα μου!
Γεννήθηκε μία από τις πρώτες μέρες του Ιουνίου στο τέλος της δεκαετίας του 50’. Για το τέλος αυτής της δεκαετίας οι γνώμες διίστανται μιας και ο οικογενειακός του κύκλος θεωρεί πως έπεσε από τον ουρανό στη θάλασσα. Κι επειδή τα σκατά επιπλέουν, περαστικοί ψαράδες του Αιγαίου τον περισυνέλεξαν και τον έστειλαν πακέτο σε ένα σπίτι στην Αθήνα. Anyway.
Το αστρολογικό του προφίλ λέει πάρα πολλά αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στα βασικά. Δίδυμος με ωροσκόπο Ταύρο και Σελήνη στον Κριό. Εκ πρώτης όψεως αντιλαμβανόμαστε την παρτουζοκατάσταση που επικρατεί στο ωροσκόπιό του. Τα έχει όλα στο τρίπτυχο: Αέρας, Γη και Φωτιά. Αν είχε και στοιχείο του Νερού θα περιμέναμε να έπεφτε στη θάλασσα και να γινόταν γοργόνα, αλλά μάλλον δε του έκατσε! Γεννήθηκε ψιλοξημερώματα. Αυτό σημαίνει πως είτε τον είχε πιάσει κωλοπιλάλα να σκάσει μύτη στον πλανήτη-κάτι το οποίο αν δεν έκανε, δε θα χάναμε και τίποτα!- είτε απλά ήθελε να εκδικηθεί τη δόλια μάνα του, η οποία προσπάθησε άπειρες φορές στο παρελθόν να τερματίσει την εγκυμοσύνη της, σύμφωνα με συμβουλές που της είχε δώσει άσημος μελλοντολόγος-κουραμπιεδολόγος-μέντιουμ-οραματιστής-διακοσμητής!
Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά το ωροσκόπιό του (από δω και κάτω, όσοι θέλετε να κάνετε διακοπή για κατούρημα, χέσιμο ή αυνανισμό, παρακαλώ να το κάνετε τώρα που προλαβαίνετε και μη βιαστείτε να επιστρέψετε…)
ΗΛΙΟΣ- ΕΡΜΗΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ στον 2ο ΟΙΚΟ
Η σύνοδος κορυφής του Ερμή με τον Ήλιο στον οίκο που έχει να κάνει με τα αποκτήματα και τους πόρους, δείχνει καθαρά έναν άνθρωπο που μέσα από το πολύ μπίρι-μπίρι προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην γιατί οι «γονείς» του δεν ήθελαν να τον δουν χορευτή-καμπαρετζού σε τριτοκλασάτο κωλόμπαρο της περιοχής. Τρανός παραμυθατζής και πολυλογάς. Δυστυχώς για εμάς ο Πλούτωνας δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φελός, μπας και βγάλει επιτέλους το σκασμό!
ΣΕΛΗΝΗ στον ΚΡΙΟ στον 12ο ΟΙΚΟ
Η Σελήνη στον οίκο του υποσυνείδητου, δείχνει ακριβώς τα όνειρα και τις φαντασιώσεις που είχε ο Αστραπόθωμας κατά τη «γέννησή» του. Από μικρός έδειχνε μια τάση προς τον καρναβαλισμό και το χώρο της μόδας. Όμως ο οίκος αυτός δείχνει και τους φόβους του. Η Σελήνη σε αυτό το σημείο παρουσιάζει ένα άτομο με άκρως αυτοκαταστροφικές διαθέσεις.Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι τι περιμένει και δεν αυτοκαταστρέφεται; Το cd από τις Επικίνδυνες Αποστολές με την αντίστροφη μέτρηση; Να αρχίσω να μετράω εγώ!
ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον ΚΑΡΚΙΝΟ στον 4ο ΟΙΚΟ
Η οικογένεια. Εδώ η εικόνα μιλάει από μόνη της. Αλλά για όσους τώρα γύρισαν από την τουαλέτα να επισημάνουμε πως η Αφροδίτη προδίδει ακριβώς την τάση καρναβαλισμού του Αστραπόθωμα. Αυτά έβλεπαν οι δικοί του και τον κλείδωναν στην ντουλάπα μέχρι τις επόμενες Απόκριες!
ΑΡΗΣ, ΟΥΡΑΝΟΣ στον ΛΕΟΝΤΑ στον 4ο ΟΙΚΟ
Έλα όμως που πάντα έκαναν το λάθος και τον κλείδωναν στην ντουλάπα με τις στολές που νοίκιαζαν από το Βεστιάριο Αθηνών. Ο Λέοντας από τη θέση του τον έκανε να πεισμώσει και να καβαλήσει καλάμι –ή τις κρεμάστρες στην προκειμένη περίπτωση!- και να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας σαν την Λάιζα Μινέλι στο New York - New York! Κι ο δόλιος ο Ουρανός από κει πάνω δε μπορούσε να κάνει και κάτι, γιατί ως γνωστόν, με την ταχύτητα περιφοράς του γύρω από τον Ήλιο, είναι πιο αργός κι από τον ίδιο το θάνατο!
ΔΙΑΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ στον 7ο ΟΙΚΟ-ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ στον 6ο ΟΙΚΟ-ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ στον 8ο ΟΙΚΟ-ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ
Το tango του Δία με τον Ποσειδώνα και οι σβούρες που φέρνουν λόγω αναδρομής στον 6ο και 7ο οίκο –στους οίκους που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την εικόνα και το καθήκον- θα το ζήλευε και ο Μπαντέρας! Τέτοια ζαλάδα μόνο ο Αστραπόθωμας θα μπορούσε να προκαλέσει. Παιδί, σου λέει, αυτός εδώ με τέτοιο στροβιλίζοντα χαρακτήρα που έχει, δεν ξέρεις αν πρέπει να πάρεις φόρα να πέσεις από την ταράτσα ή να αρχίσεις τα Tavor και τα Lexotanil μπας και γίνεις σαν σύκο από τη μαστούρα και έρθεις και στανιάρεις!
Κι εκεί που το ζεύγος Δία-Ποσειδώνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο καλύτερου χορευτικού ντουέτου και διαμονή 4 ημερών στο μαγευτικό Δήλεσι σε ξενοδοχείο 32 αστέρων, έρχεται ο Κρόνος από τον 8ο σαν παρατημένη πρώην και κάνει κόνξες. Στήνει καυγά και πιάνεται μαλλί με μαλλί με τον αντίζηλο Δία που του έκλεψε το γκόμενο. Αυτό κάνει τον Αστραπόθωμα να βρίσκεται σε ορισμένες φορές στη ζωή του σε κατάσταση Νιρβάνα τραγουδώντας νωχελικά το «Come As You Are» του ομώνυμου συγκροτήματος κι άλλες φορές να τη βλέπει Offspring και να κοπανιέται στους ήχους του «Keep them Seperated»!
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ στον ΤΑΥΡΟ
Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος. Ο ωροσκόπος του εδώ βρίσκεται για ξεκάρφωμα. Επειδή δε μπορεί, που λέτε, να μας πιάσει έναν έναν και να μας τεκμηριώσει το λόγο που ΔΕ θα έπρεπε να διαβάζουμε αυτό το blog αλλά ούτε και να σχολιάζουμε γιατί είμαστε «ΔΗΘΕΝ» και «ΑΣΧΕΤΟΙ», έρχεται ο Ταύρος και του δίνει μια τσιμπιά στον κώλο. Τον παρακινεί να ανοίξει το στόμα του και να αρχίσει τις παπαριές αλλά ο Ταύρος ξεχνάει πως υπάρχει ένας ανέραστος κι ανοργασμικός Δίδυμος και πως για να πάρει μπρος χρειάζεται κόκκινο πανί (Viagra). Ε λοιπόν, θα γίνουμε κι εμείς το κόκκινο πανί ! Με τη διαφορά ότι την ώρα του «σεξ» εμείς θα είμαστε αυτοί που θα τρίβουμε την πλάτη!
H μνήμη του γιορτάζεται την Κυριακή της Από-ΚΡΙΟ, εκτός κι αν μας κάνει τη χάρη και ξεκουμπιστεί. Τη διαδρομή την ξέρει: στροφή αριστερά-πόρτα-αγύριστος!

20 σχόλια:

ΒΑΝΕΣΣΑ Η ΣΚΟΡΠΙΝΑ είπε...

Καλοοοοοοοοοοοοοοοο,αντε σε λιγο και αναλυση του ωροσκοπιου του, απο μενα, συμφωνα με την ΛΑΚΑΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,να δουμε τοτε που μπορει να κρυφτει...φιλακια και καλη εβδομαδα απο τας Γαλλιας...

Koupakia είπε...

Καλησπέρα!
Μην τον χάσουμε από πελάτη!

kikop80 είπε...

Καλησπέρα συμμορίτες!!
Καλή εβδομάδα!!!
:-)

Ανώνυμος είπε...

καλή εβδομάδα..!

μου αρέσει αυτή η συμμορία...
έτσι να τους αναλύσουμε όλους...

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

ΒΑΝΕΣΣΑ,

Ετοίμαζε κι εσύ. Ρόμπα θα του βάλεις ή όχι???

KOUPAKIA,

Σιγά μην ξεφύγει από τις εμμονές του.

ΚΙΚOP,

Που είσαι εσύ καλέ????
Τους χαιρετισμούς μας.

ΙΝMUSICLOST,

χα,χα,χα,χα,χα!!!! Συμμοριτοαναλύσεις, σε όλους τα σούργελα!!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Μετά από αυτό το αφιέρωμα, μπορώ να πω πως ολοκληρώθηκα ως αγελάδα! Αλλά έτσι είναι, δεν ξέρει με ποιον τα έβαλε -με τον Ερμή μου, ο οποίος είναι αδυσώπητος και μην τολμήσεις να του πιάσεις κουβέντα!
Σας μερσώ για το κείμενο κι αν χρειαστείτε καμιά άλλη «αστρολογική» βοήθεια, πηδήξτε τη μάντρα και τα λέμε!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

GI GAGA KOUNI BELI,

Εμείς σε μερσούμε για το κείμενο και τον κόπο που έκανες ως αγελάδα πάντα και σαν συμμορία και αγελάδων πλέον έχουμε αρχίσει τα μουγγανίσματα σαν εξορκιστικό θυμιατό για το εν λόγω ζώον.

MINIMARKET είπε...

ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟΛΑΜΟΓΙΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ?
ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ? ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ , ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΙΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?
ΤΕΡΜΑ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ.
ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚ....ΓΚΑΥΛΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ Ε-ΜΕΙΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΛΙΒΑΝΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΕΝΑ "ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ", ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΙΑΤΟ!!!!
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ......ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ.
Υ.Γ 1.ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΛΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ , ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!
Υ.Γ.2. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΗ.
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ:ΟΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ!!!!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

MINI MARKET,

Προσκυνάμε το σχόλιό σου και λίγα είπες.
Πρόκειται για μεγάλο σούργελο και αυτά που είδες, είναι ελάχιστα μπροστά στα άλλα που έχει πει.
Η ΒΛΑΚΕΙΑ όπως πολύ εύστοχα επισήμανες δεν έχει πάτο.
Χαιρόμαστε που έδειξες με αυτό τον τρόπο πως δεν μπορεί κάθε γελοίος να χρησιμοποιεί την άρρωστη φαντασία του για να καθησυχάσει τις εμμονές του και την ανύπαρκτη υπόστασή του.
Ευχαριστούμε τα μέγιστα.

tzonakos είπε...

Διάλειμμα για αυνανισμό. Eρχομαι σε λιγο ... ισως αργήσω, φάτε.

D.Angel είπε...

Χα χα χα χα
Η βλακεία όπως και το σύμπαν είναι άπειρα! Χα χα χα χα
Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!
Να στε καλά, πολύ γέλασα!

Pausanias είπε...

Δηλαδή αν εγώ είστε εσείς και εσείς είστε εγώ τότε ή εγώ είμαι διχασμένη προσωπικότητα με πολλαπλά προσωπεία ή εσείς πάσχετε από ταύτιση μαζί μου.
Άρα αυτό σημαίνει ότι η τρίτη ξαδέλφη της μάνας μου είναι η δίδυμη αδελφή του τρίτου ξαδέλφου του πατέρας σου?
Ρε Γαζί(από το Γαζώνω) μας έχεις κάνει κουλουβάχτα πάνω που σταμάτησα τον ψυχολόγο.
Και τώρα που το ξανασκέφτομαι ποιος πήγεναι εκεί εγώ ως εγώ, εγώ ως Συμμορίτης, ο συμμορίτης ως εγώ ή ο Γαζίς μόνος του.
Νομίζω τελικά φίλοι ότι η περίπτωση είναι άκρως κλινική και ίσως ένα κλίσμα να έφερνε αποτελέσματα. Το συνιστούν 29 κατασκευαστές πληντυρίων και μη χειρότερα

mia maria είπε...

Τι να πω τώρα εγώ! Μη μασάτε! Καλή εβδομάδα!

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Καλα να κανουμε πλακα στους αλλους αλλα οχι και να δουλευoμαστε μεταξυ μας.Ο Gi gaga Kouni Beli ειναι μελος της συμμοριας του Δημητρη Κορωνακη,απο τον οποιο πηρε και τις πληροφοριες για τον Γαζη.Τυχαια ο ανθρωπος ξερει Αστρολογια,κατι τα τσιπουρα κατι τα παιδακια ηλθε και εδεσε στην Τσιπουρο-αστρολογια και ιδου το αποτελεσμα.Σχετικες ανακοινωσεις θα γινουν στο ιστολογιο ο Ηφαιστιωνας στη χωρα της σφαλιαρας,απο στιγμη σε στιγμη.Μεχρι τοτε ομως ας διαβασει με τα ματια της ψυχης του το ακολουθο αποφθεγμα,μηπως και σωθει

Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχει σημασία ποιος πραγματικά είσαι. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ποιος νομίζουν οι άλλοι ότι είσαι. Joseph Kennedy, 1888-1969, Αμερικανός επιχειρηματίας.

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

@Ουρανίτσα: Εγώ δουλεύω μόνος μου! Καλησπέρα!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Να επισημάνουμε στο σημείο ετούτο, πως ο σύντροφος Ουρανίτσα φυσικά και αστειεύεται, κοροιδεύοντας τον Γαζή.
Χρειάζεται αυτή η επισήμανση γιατί είναι τόσο βλαξ που μπορεί να το πιστέψει.

Ο GI GAGA KOUNI BELI είναι ένας αναγνώστης μας που εκτιμάμε πολύ, δεν τον έχουμε δει και δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω από την ηλικία, το ζώδιο, τον ωροσκόπο, το χιούμορ και το ταλέντο του στον γραπτό λόγο.
Και αποκαταστήσαμε και το όνομά του στην ανάρτηση σε link!
Φτου μας για την απροσεξία.

tzonakos είπε...

... επέστρεψα.

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

@Συμμορίτες: Χα! Να μην ξανασυμβεί γιατί θα σας κόψω τις παροχές!

@Tzonakos: Χεράκια πλύναμε? ;)

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλημέρα συμμοριτάκια!!!
Πολύ γέλασα με το κειμενάκι!!
Εσείς μη μασάτε με τίποτα!

Cristina είπε...

Gracias por seguirme...un beso