Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Εκλογές Οκτωβρίου 2009 με αστρολογικά και καιρικά φαινόμενα.


Στις 4/10/2009 ημέρα διεξαγωγής των εκλογών στη χώρα μας, οι καιρικές συνθήκες θα είναι άμεσα συνυφασμένες με τα εκλογικά αποτελέσματα.

Στις γαλάζιες περιοχές προβλέπεται νεφελώδης καιρός με καταιγίδες, ενώ οι άνεμοι από Βόρειες διευθύνσεις θα φτάνουν και τα 9 μποφώρ με πιθανότητα έντονης πλυμμήρας.
Στις πράσινες περιοχές προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια με μικρά διαστήματα συννεφιάς, που γρήγορα όμως θα αποκατασταθούν.
Στις κόκκινες περιοχές θα επικρατήσει Νοτιάς και υγρασία, με αποτέλεσμα τη δυσάρεστη, πλην συνηθισμένη αίσθηση της κουφόβρασης.
Στις λοιπές περιοχές θα επικρατήσουν κατά τόπους φαινόμενα, τα οποία θα διαδέχονται το ένα το άλλο, μέχρι το πέρας της ημέρας.

Τα αστρολογικά φαινόμενα της ημέρας προβλέπουν καύσωνα, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σε αντίθεση με τον Ηλιο στο Ζυγό, αλλά το τρίγωνο Ηλιου – Δία, υπόσχεται διαστήματα με δροσιστικές απολαύσεις και ανακούφιση, στο οποίο θα συμβάλει και το ακριβέστατο τρίγωνο Αρη – Ουρανού.

Από το ωροσκόπιο της Ελλάδας, εκείνη την ημέρα ο ευεργέτης Δίας βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ηλιο της, σε τρίγωνο με τη Σελήνη και σε εξάγωνο με τον Αρη της, γεγονός που δείχνει πως το αποτέλεσμα θα είναι σαφές και δεν θα ταλαιπωρήσει τη χώρα με επαναληπτικές εκλογές ή πιθανό αδιέξοδο.
Αυτά σε ότι αφορά την αποδοχή από πλευράς λουόμενων, διότι σε ότι αφορά τους 2 βασικούς διαγωνιζόμενους, κάθε άλλο παρά απολαυστικά θα είναι.

Η φθορά που θα υποστεί η Ν.Δ αλλά περισσότερο ο αρχηγός της Κ. Καραμανλής, θα είναι μεγέθους τρύπας μετά από εκρηκτικά σε πλαγιά βουνού.
Η αντίθεση Κρόνου – Ουρανού που συντελείται μέσα στην προεκλογική περίοδο γίνεται πάνω στον Ηλιο του στην Παρθένο συμμετέχοντας απειλητικά και ο Αρης του από τους Ιχθείς.
Μία αστρολογική συγκυρία που καταδεικνύει εκτός από εμπόδια και εκλογική ήττα και αλλοίωση στη φήμη του, αναξιοπιστία και ατυχία.
Την ημέρα δε των εκλογών, το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με την Σελήνη του στον Αιγόκερο, και τη συμμετοχή του Αρη από τον Καρκίνο σε αντίθεση, μειώνουν αισθητά τα περιθώρια για ελπίδες εξουσίας.
Μια όψη που συνδέεται με τη μάζα δηλαδή τους ψηφοφόρους, που θα μειώνονται ανησυχητικά.

Το κόμμα της ΝΔ που έχει τα 35α του γενέθλια εκείνη την ημέρα (ιδρύθηκε 4/10/1974) δεν θα μπορέσει να λάμψει με την παρουσία του αφού οι 5 πλανήτες στο ζώδιο του Ζυγού (Ηλιος, Αφροδίτη, Αρης, Ουρανός και Πλούτωνας) μένουν ανεπηρέαστοι αρνητικά μεν, αδρανείς δε, παρόλο που ο Δίας στρέφεται ευεργετικά προς τον Ηλιο και τον Αρη της.
Η θέση της Σελήνης στον Κριό εκείνη την ημέρα σε αντίθεση με τον Ηλιο και τον Αρη της ΝΔ, δηλώνει μια σφοδρή σύγκρουση και την μετέπειτα ανάγκη για ανάρρωση.

Το αντίπαλο μέρος του ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του Γ. Παπανδρέου, ευνοούνται σαφώς περισσότερο με τον αρχηγό του να σκοντάφτει λίγο πάνω σε κοτρώνες, αφού η αντίθεση Κρόνου – Ουρανού είναι σε τετράγωνο με τον Ηλιο του στους Διδύμους, αλλά να υποστηρίζεται πολύ από το τρίγωνο του Δία, αλλά και τη Σελήνη που εκείνη την ημέρα θα βρίσκεται σε σύνοδο με τη Σελήνη του στον Κριό και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνά του, γεγονός που θα του δώσει τις απαραίτητες δόσεις αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας αλλά και μια καθιέρωση ως προς τον σκοπό.
Σύμφωνα με την ώρα γέννησης που αναφέρει ο Δημήτρης Σ. στο blog του http://astrophos.blogspot.com/ έχει όλες τις πιθανότητες να απολαύσει μια σχετικά εύκολη νίκη.

Το κόμμα του ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε 3/9/1974 έχει τον Ερμή και τον Αρη σε σύνοδο στην Παρθένο, αντιμετωπίζοντας και αυτό την αντίθεση Κρόνου - Ουρανού.
Το γεγονός αυτό μάλλον θα προσδώσει μια ωριμότητα μέσα από τις δυσκολίες που αναγκάζεται να αντιμετωπίσει, στοχεύοντας μόνο σε υπεύθυνες και αξιόπιστες συμπεριφορές, που σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσει χωρίς παρεκκλίσεις.
Η μεγάλη πιθανότητα της θέσης της Σελήνης στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων, βαλλόμενη και αυτή από Κρόνο – Ουρανό, είναι άλλο ένα βαρύ φορτίο για το κόμμα, που δείχνει πως τίποτα δεν πρόκειται να γίνει ταχυδακτυλουργικά, αλλά χρειάζεται έντονη προσοχή και σύνεση, ώστε να αποφευχθούν μετέπειτα δυσαρέσκειες και εσωτερικές διαμάχες, οι οποίες φάνηκαν από τώρα με το πάγωμα των σχέσεων Παπανδρέου – Σημίτη.

Η αυτοδυναμία δεν είναι κάτι ανέφικτο, αντιθέτως μάλιστα, όσο προχωρά ο καιρός προς τις εκλογές, οι αστρολογικές τάσεις ευνοούν το πράσινο περιβάλλον τόσο ώστε να επικρατήσει।

Κατερίνα Σαλωνίκη

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια καλημέρα ηρθα να σας πώ φίλοι μου.

Laplace είπε...

Kαλημερα σας συμμοριτες
απολαυστικη αναρτηση
ναι,σιγουρη αυτοδυναμια βλεπω κ εγω για το Πασοκ
ας ελπισουμε να εχουν καταλαβει τα λαθη του παρελθοντος κ οτι εκλεγονται για να μας ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ κ οχι να τους υπηρετουμε,να αφησουν την(αδικαιολογητη αλλα συχνα εμφανιζόμενη σε αυτους) επαρση στην ακρη κ να πεσουν με τα μουτρα στην δουλεια..

Giota Houliara είπε...

καλημέρα παιδιά, πραγματικά απολαυστική η ανάρτηση....

μακάρι να τα διάβαζαν και οι πολιτικοί...

λέτε να τους την στείλουμε;;

Εύα είπε...

ωραια,τωρα ησυχασα!
:-)
Καλημερα!!
:-)

korinoskilo είπε...

χαχαχαχαχαχαχα
απαιχτο!!!

D.Angel είπε...

Τα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουνε εμπόδια;;;
Χα χα χα φιλιά πολλάααααααα

Imbert είπε...

Αγαπητοί Καλησπέρα σας.
Είναι ωραίο το χιούμορ σας διότι πυρπολιζόμεθα από σοβαροφανείς εκλογικές προβλέψεις, αλλά η γενικότερη κατάσταση είναι ανησυχητική τουλάχιστον όσον αφορά τη δική μου γνώμη.
Η πιθανή αυτοδυναμία του Πασοκ κυμαίνεται στους 153 βουλευτές με τα μέχρι στιγμής δημοσκοπικά δεδομένα.
Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα εύθραυστο που μπορεί και να μην συμβεί.
Από την άλλη, η πιθανότητα μη εισόδου του Σύριζα στο κοινοβούλιο, έχει μια δυναμική αρκετά καθοριστική.
Αυτό το γεγονός αν συμβεί θα ενδυναμώσει το πρώτο κόμμα αλλά και το δεύτερο, με αποτέλεσμα έναν υψηλότερο αριθμό εδρών και μόνο 4 κόμματα στη βουλή με μόνη αντιπολίτευση υπερ του λαού το ΚΚΕ.
Το Πασοκ θα είναι διαμφισβήτητα ο νικητής των εκλογών, αλλά πιστεύω πως έχει δύσκολο δρόμο.
Ωστόσο εύχομαι σύμφωνα με τις προβλέψεις σας να μην ταλαιπωρηθεί όωπς λέτε κι εσείς κι άλλο ο τόπος.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Thalassokrator,

Την καλησπέρα μας και την Καλημέρα μας στο όμορφο μπλογκ σου!

Laplace,

Ολοι αυτό ελπίζουμε (όχι όλοι) είναι και κάποιοι που δεν τσιμπάνε και ίσως αποδειχτούν ή αληθινοί, ή άδικοι αμφισβητίες.
Οπως και να'χει πρέπει να περιμένουμε.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Giota, Εύα, korinoskilo και Dr. Angel,

Γελάσατε με το πρώτο μέρος του κειμένου, για να μην κλάψετε με το δεύτερο?
χα,χα,χα!!

Εύα,

Η Ελλάδα είναι Υδροχόος!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλησπέρα Imbert.

Σεβαστή η άποψή σου και δεν διαφωνούμε με αυτήν.
Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σου και την κατάθεση των ενδιαφέροντων απόψεών σου.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ενδιαφερον αρθρο, ευχαριστα γραμμενο, για μια πολιτικη πραγματικοτητα που μονο
οικτο προξενει...

Τον Νεοελληνα δεν τον εμπιστευομαι. Την ψηφο του τη δινει μονο για προσωπικο ανταλλαγμα.
Μεχρι να δω αυτη την κυβερνηση να ξεκουμπιζεται, θα ειμαι ετοιμη για τα πιο εξωφρενικα...

D.Angel είπε...

Αστρο κάτι σου χω στο D..Angel tattoo!!!Περιμένω σχόλιο! Χα χα χα

ΕΛΕΝΑ είπε...

Πέραν από το πραγματικά απολαυστικό της ανάρτησής σου, ας ελπίσουμε ότι το όποιο αποτέλεσμα θα είναι σε όφελος του λαού, σε όφελος δικό μας!
Πλέον κανείς δεν με πείθει για τις καλές προθέσεις του, νομίζω ότι και ο πιο φανατικός οπαδός του όποιου κόμματος είναι στο βάθος πεπεισμένος γι αυτό!
Καλό Σαββατοκύριακο!

ΒΑΝΕΣΣΑ Η ΣΚΟΡΠΙΝΑ είπε...

Τωρα γιατι με τρωνε τα μαυρα φιδια(φαλλικο συμβολο)....μαλλον εχετε το κληρονομικο χαρισμα και προσπαθειτε να μας πειτε,οτι θα ειστε οι κειμενογραφοι,στον νεο ρολο της Πετρουλας σαν πολιτικης αναλυτριας,συμφωνα με τα λογια του κ.Μαλλελη,φιλου της μαμας...για αρχη τελειο κειμενο,εμπνευση,σαρκασμος και γνωση..τωρα καταλαβαινω για σας αγαπα ο κοσμος...αλλα και οι συντακτες του κειμενου πρεπει να ειναι ερωτικα ατομα...διαφορετικα δεν εχεις τοση εμπνευση..αν δεν εχεις την ευλογια της κουνταλινι...αντε και και δικης σας εκπομπη...μια σκορπινα που θα ηθελε να ειχε υπογραψει το κειμενο αυτο...

Εύα είπε...

ναι,λες και δεν το'ξερα οτι ειναι υδροχοος η μανταμ,μουαχαχαχα!
αφου μου γ..... τη ζωη απο τη μερα που γεννηθηκα!τι αλλο θαταν δλδ;κι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μελαχροινη γιατι ξανθια υδροχοος δεν με εχει πειραξει ακομα,να χτυπησω ξυλο!
θενκ γιου βερυ ματς μουτς για το λινκ παιδες!

gogo-girl είπε...

Προσπάθησα και νωρίτερα να γράψω ένα μήνυμα αλλά ο ανάδρομος ντεν τέλει :-)

Πάρα πολύ ωραία!

Ευρηματικό το στήσιμο του κειμένου που δεν στερείται πληροφοριών και εξηγήσεων, με στιλ, με ξεκάθαρη άποψη,κουλουπού, κουλουπού.
Γιατί όμως ο καλός άνθρωπος που έκανε αυτή την ανάλυση δεν την υπέγραψε; Θα θέλαμε να δώσουμε τα εύσημα και τώρα και όταν ο καιρός φέρει τα λάχανα, τα παραπούλια, ή ότι φέρει τέλος πάντων. Το ξέρουμε οτι είστε ιππότες (και πότες), όλοι για έναν και ένας για όλους, αλλά μήπως; Λέω μήπως.

καψοραχη είπε...

οπως παντα απολαυστικοι αγαπημενα αστροπαιδα....
δεν πιστευω οτι το ΠΑΣΟΚ εμαθε απο τα λαθη του και συμπαθατε με...λιγο να τους δεις στην τηλεοραση να μιλουν ΠΡΙΝ βγουν καν θα καταλαβεις οτι πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουϊ!!!!!
παρ ολα αυτα επειδη ειμαι φυση αισιοδοξη ευχομαι τα καλυτερα γι αυτον τον τοπο...(εδω γελανε!!!)
φιλια πολλα

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Dr. Angel, πήγα και σε ευχαριστώ.

Ελενα,

Οι δικές σας συνταγές θα είναι πάντα γευστικότερες από τα κέιμενά μας.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Βανέσσα,

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις παραθέσεις σου εδώ που τον τελευταίο καιρό είναι τόσο πικάντικες.

Εύα,

Δεν κάνει τίποτα, χαρά μας το link άλλωστε έχεις χιούμορ και είσαι και συνεργάτης του βλαμμένου!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Αγαπητή gogo girl,

Ο καθένας μας επιμελείται από ένα κείμενο, σε ευχαριστούμε για την αποδοχή, για το συγκεκριμένο, είμαι η Astrocat και μόλις υπέγραψα.

Καψοράχη μας και Ματινάκι,

Δεν είναι ο Ελληνας για εμπιστοσύνη όντως.
Παρόλα αυτά δεν μένει άλλο από την ελπίδα.
Φιλιά πολλά.

3hronos είπε...

Εάν λέω εάν…. είσαι η Astrocat
τότε έχεις κάνει ένα μεγάλο λάθος,.

Για να αναδείξεις την καιρική και πολιτική
πραγματικότητα έχεις βάλει λάθος
φωτογραφεία………..

Υπάρχουν τόσες και τόσες άλλες
που θα έδειχναν [ την γύμνια τους ]

Κατά τα αλλά καλά κάνεις και τους
ξεβρακώνεις.

Καλημέρα.

gogo-girl είπε...

Μπράβο! Είσαι η Astrocat και έγραψες :-))))))

Dreamy Cloud είπε...

Τελικά ο καιρός και τα ζώδια λένε πολλά περισσότερα απ'ότι νόμιζα!! Καλώς σας βρήκα, φιλάκια πολλά!!!

Phivos Nicolaides είπε...

Με την πράσινη 'οικολογική' κυβέρνηση που πιθανό να διαδεχθεί (μηδένα προ του τέλους μακάριζε!!)τις 'γαλάζιες θάλασσες'επιτέλους η Ελλάδα θα εφαρμώσει το σχέδιο ανακύκλωσης του... κατεστημένου!!!

AlexMil είπε...

Ευφυέστατο και διασκεδαστικό,
Περιγράφει σωστά τη πραγματικότητα των εκλογών, αλλά θα έπρεπε να είχες και ένα βιντεάκι όπου θα εκφωνούσε το δελτίο η Πετρουλα

καλημέρα

Σούργελο είπε...

Καλημέρα είπα να σας πω, αλλά εντυπωσιάστηκα!
Πάντα τέτοια ;)

tzonakos είπε...

Α, εχω χάσει επεισόδια, δεν το ειχα διαβάσει αυτο και το προηγούμενο.
Αν πέσετε μεσα στις προβλέψεις σας, σας βλέπω να έρχονται να σας ζητάνε τη χρυσή εξάδα του Λόττο.
Ειστε απολαυστικοί, τέλος !

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Τζονάκοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

Κι εμείς κοιτάμε τα ωροσκόπια για το lotto το οποίο αργεί πολύ ακόμα.
Ούτε Εθνικό δεν μας κάθεται..
Μάλλον για την αυτοδυναμία θα παιχτούν όλα, όχι γι ατη νίκη.

tzonakos είπε...

Χμμμ ... πάντως δεν θα θέλαμε μιάεποχή μη αυτοδυναμιών όπως τότε το 1990 που ο γκαντεμόσαυρός έκανε τα πάντα για να μην λειτουργήσει η οικουμενική κυβέρνηση και όλα αυτα τα όμορφα που γίνανε τότε ... με ανίερες συμμαχίες και άλλα κόλπα...

gogo-girl είπε...

Μωρέ εμεις δεν θελουμε αλλά τον Μπένι τον ρωτησαμε; Τον Κουβέλη; Ή τους οικολόγους που δεν προλαβαν να χαρούν ούτε τα μισθά 4 χρόνων; Αν μείνει τοσος κόσμος εκτος νυμφώνος πόσο φρονιμα θα κάτσει αραγε;

Είδα σήμερα όλα τα κόμματα που βαζουν υποψηφιότητα. Πήρατε είδηση τις ΚΟΤΕΣ; (Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση). Ή τους αλλους που ονομαζονται "χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη, παναγροτικό εργατικό κίνημα Ελλάδας"... ρε σε τι χώρα ζούμε!

gogo-girl είπε...

Μωρέ εμεις δεν θελουμε αλλά τον Μπένι τον ρωτησαμε; Τον Κουβέλη; Ή τους οικολόγους που δεν προλαβαν να χαρούν ούτε τα μισθά 4 χρόνων; Αν μείνει τοσος κόσμος εκτος νυμφώνος πόσο φρονιμα θα κάτσει αραγε;

Είδα σήμερα όλα τα κόμματα που βαζουν υποψηφιότητα. Πήρατε είδηση τις ΚΟΤΕΣ; (Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση). Ή τους αλλους που ονομαζονται "χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη, παναγροτικό εργατικό κίνημα Ελλάδας"... ρε σε τι χώρα ζούμε!