Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Εκλειψη Σελήνης 9/2/2009 (παρασκιάς). – Χαμηλή πτήση με κενά αέρος.



Τη Δευτέρα στις 9 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα Ελλάδας 16:38 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη έκλειψη του χρόνου.
Είναι Σεληνιακή και γίνεται στις 20.53 μοίρες του Λέοντα.

Πόσο να προσδεθούν πια τα σταθερά ζώδια Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, που από την είσοδο του νέου χρόνου ανάβει συνεχώς η ένδειξη της πρόσδεσης για προσγείωση, ενώ δεν διακρίνουν κανένα φως απογείωσης.
Ειδικά αυτοί του τρίτου δεκαήμερου, δηλαδή αυτοί που δεν έχουν θέση - παράθυρο στο ταξίδι, μάλλον θα το χρειαστούν το καταπραυντικό τους.

Η έκλειψη αυτή θα είναι ορατή στην Ανατολική Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία και Ειρηνικό.
Θα συνοδεύεται από την ακριβή αντίθεση Κρόνου – Ουρανού, η οποία απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει να κρατά τα σκήπτρα των εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ιδιαίτερα επηρεάζονται οι περιοχές της Δυτικής Αφρικής, της Ανατολικής Αυστραλίας, Νέας Γουινέας και των νησιών του Ειρηνικού, όπου μπορεί να εμφανιστούν σεισμικά φαινόμενα.

Οσο για το προσωπικό επίπεδο, για να μη δώσουμε τις συνηθισμένες γενικές συμβουλές, απλά έχετε το νου σας, διότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, χωρίς βέβαια να πέφτουμε και στα μωσαικά.

Τουτέστιν, αν έχετε στο στενό σας περιβάλλον Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, να τους προτιμήσετε!
Τη βγάζουν καθαρή και μπορεί να σας παρασύρουν σε μια διέξοδο.
Τοξότες, Δίδυμοι, Ιχθείς και Παρθένοι, προσδεθείτε κι εσείς με τους υπόλοιπους...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξερω εναν καρκινο που πρεπει οπωσδηποτε να αποφυγω....

Ανώνυμος είπε...

να με συμπαθάς αλλά αυτό που έγραψες για τα ζώδια του γ' δεκαημέρου σταθερών για μένα δεν ισχύει. 'Εχω απογειωθεί ήδη από την περασμένη άνοιξη,προσγειώθηκα μια χαρά και τώρα απογειώθηκα πάλι με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.

Skouliki είπε...

εχεις προσκληση :))

Ανώνυμος είπε...

Εγω εχω εναν Αιγοκερω στο σπιτι αλλα δεν απογειωνεται ουτε με κλωτσιες!
οσο για μενα(λεων γεννημενη στις 14-8)μια ζωη στον αερα ειμαι!και ποτε-ποτε τραβαω μια καθετη πτηση στην γη και σπαω τα μουτρα μου! καθομαι λιγο στο χωμα ζαλισμενη,σκουπιζω τις σκονες απο τα μουτρα χαμογελω και ......βζιιιιιιν ναμαι παλι στα συνεφα!
τωρα που το σκεφτομαι.....καλυτερα ο Αιγοκαιρως?....μπααααααα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...


Τους 96 έχουν φτάσει οι νεκροί από τις πυρκαγιές που «σαρώνουν» εκτάσεις κοντά στη Μελβούρνη, προκαλώντας τη χειρότερη καταστροφή των τελευταίων δεκαετιών. Ο απολογισμός αυτός μπορεί να αυξηθεί, σύμφωνα με τις Αρχές.

Δεκάδες και οι τραυματίες που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία με σοβαρά εγκαύματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί Έλληνες μεταξύ των θυμάτων.

Η κυβέρνηση έθεσε τις ένοπλες δυνάμεις σε κατάσταση συναγερμού και δημιούργησε ειδικά ταμεία έκτακτης ενίσχυσης για τους πυροπαθείς.

Αντιμετώπισε, μάλιστα, έντοντες πιέσεις από βουλευτές των Πρασίνων, που την κάλεσαν να σκληρύνει την πολιτική της για την κλιματική αλλαγή, προκειμένου να μειώσει τους κινδύνους να υπάρξουν και άλλες τέτοιες καταστροφές στο μέλλον.

Σύμφωνα με το BBC, περίπου 30.000 πυροσβέστες δίνουν για δεύτερη συνεχή μέρα μάχη με τις φλόγες, την ώρα που το θερμόμετρο έχει αγγίξει τους 47 βαθμούς Κελσίου τις τελευταίες ημέρες.

Τουλάχιστον 700 σπίτια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από τις φλόγες, ενώ 14.000 έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Ο πρωθυπουργός, Κέβιν Ραντ, δήλωσε «τρομοκρατημένος» και έκανε λόγο περί «κόλασης» στη Βικτόρια.

Ο πολιτειακός πρωθυπουργός, Τζον Μπράμπι με δάκρια στα μάτια απηύθυνε επείγουσα έκκληση προς τους αιμοδότες να στείλουν αίμα για να μεταγγισθεί σε τραυματίες και εκτίμησε ότι θα χρειαστούν αρκετές ημέρες έως ότου κατασβεστούν οι φωτιές.

Ανώνυμος είπε...

απιστευτο αυτο που γινεται εκει πραγματι!
κατι περιεργο και κακο γινεται αυτον τον καιρο στον πλανητη!
προβλεπομενο ομως!και αναμενομενο!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Vanesssa!
Καλώς την ξανά.
Ευχαριστούμε για την ενημερωτική παράθεση.

Γιώτα!
Δεν τον απέφυγες όμως.
Και μέσα στην έκλειψη, χι,χι,χι..

Ανώνυμος είπε...

Σας βγάζω ξανά το πριγκιπηκό μου καπέλο.-

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πιο κόκκινο πανί για τον παπαρολόγο Γαζή, από τα να γράφετε για το ίδιο θέμα και να βγαίνετε πρώτοι, ενώ αυτός μακριάάάάάάάάά΄!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Απλά, όμορφα και συμπυκωμένα.