Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Ισραήλ και Λωρίδα της Γάζας. Ενας πόλεμος με δεκάδες ερωτηματικά.


Μετά και τον βομβαρδισμό του κτιρίου του ΟΗΕ στη Γάζα, μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε, πως το θράσος των Ισραηλινών έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Τι συμβαίνει όμως πραγματικά;
Γιατί οι αποφάσεις δεν τηρούνται;
Γιατί φιμώνονται οι αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας και από ποιους;
Γιατί οι εκκλήσεις των Αραβικών χωρών για τερματισμό του πολέμου δεν εισακούονται;
Γιατί για πρώτη φορά στα χρονικά πολέμου, δεν περνάνε οι ανθρωπιστικές βοήθειες και συνωνστίζονται ανά χιλιάδες στα σύνορα;
Ποιο είναι το Ισραήλ που μπορεί να διαφεντεύει ολόκληρο πλανήτη και να παίζει παιχνίδια με δικούς του όρους, αψηφώντας όλους και όλα;

Το 78% του λαού είναι υπέρ του πολέμου και η φήμη του Υπουργού Εξωτερικών ανέβηκε στα ύψη.
Αυτοί που λαμβάνουν αποφάσεις γι αυτόν τον πόλεμο, είναι απλοί πολιτικοί, ή πλέον θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σαν δολοφόνοι;
Μήπως οι αποφάσεις δεν τηρούνται, γιατί ουσιαστικά δεν πάρθηκαν με τη θέρμη που αναλογεί στην κατάσταση;
Η χώρα μας για παράδειγμα, έχει δείξει από κυβερνητικής πλευράς, κάποια επιτακτική ανάγκη λήψης αποφάσεων, δηλωμένης και αμετάκλητης;;;;

Η Ελληνική βοήθεια προς τη Γάζα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και από οργανώσεις, είναι πραγματικά συγκινητική και αξιοθαύμαστη, όπως και άλλων χωρών.
Δυστυχώς όμως η επικράτηση των συμφερόντων και της εξουσίας ενός Εθνους που από τη μία βασανίστηκε πολύ, από την άλλη επέδειξε το μίσος του εις τριπλούν, είναι ένα μελανό σημείο και μια πληγή που δεν λέει να κλείσει.

Και στο κάτω – κάτω γιατί οι υπόλοιποι να πληρώνουμε έναν Χίτλερ και μια Γερμανική υστερία η οποία στιγμάτισε όσο ελάχιστα γεγονότα, την πλανητική ζωή;

Η εκεχειρία θα επιτευχθεί όπου να’ναι.
Εως τότε όμως οι αδικοχαμένες ψυχές θα έχουν φύγει, οι χαροκαμμένοι άνθρωποι θα υποφέρουν και η απελπισία θα μαυρίσει ακόμα περισσότερο αυτόν τον τόπο.
Ευχόμαστε να μη τολμήσει κανείς από τους "Μεγάλους" να χρεώσει τον τερματισμό του πολέμου κάπου, παρά μόνο στην Ισραηλινή διάθεση που κοροιδεύει σαν μαιμού όλους του θεατές της, κρατώντας επιδεικτικά τη μπανάνα της.

Επαναλαμβάνουμε πως το Ισραήλ είναι Ταύρος με ωροσκόπο Σκορπιό και Σελήνη στο Λέοντα στο μεσουράνημα, σε σύνοδο με Πλούτωνα.
Μία ανθεκτική επιβολή σε σταθερά ζώδια που υποδηλώνει τη ματαιοδοξία, αλλά και τη σκληρή διάθεση καταδυνάστευσης και ελέγχου των πάντων.
Αν λάβουμε υπ’ όψιν και την παρουσία Αρη - Κρόνου στο Λέοντα επίσης στο μεσουράνημα, έχουμε να κάνουμε με μία θηριώδη διάθεση κυριαρχίας, που κρατά όμηρο τη διάθεση των υπολοίπων, μη μπορώντας να αναπτύξουν την απαιτούμενη βούληση απόκρουσης.
simmoria.blospot.com

5 σχόλια:

καψοραχη είπε...

απο μικρη παντα ημουν με τους αδυναμους...π.χ οταν πηγαινα θυμαμαι με τον μπαμπα μου και εβλεπα καουμποϊκα εγω χειροκροτουσα τους Ινδιανους και μισουσα το ιππικο!
οταν μεγαλωσα και διαβασα για το ολοκαυτωμα και αργοτερα ειδα και αναλογες ταινιες συγκλονιστηκα!
για αυτον τον λαο που το εζησε και μισησα αυτους που το προκαλεσαν!
και ερχεται σιγα-σιγα χρονια τωρα με αποκορυφωμα τα τελευταια γεγονοτα να πω οτι ο Χιτλερ εκτος απο τα κορμια τους καρβουνιασε και τις ψυχες των απογονων τους!
μακαρι να υπαρχει Θεος η αν οχι το Συμπαν να τους το γυρισει ετσι ακριβως οπως το δινουν!
ετσι απλα...και το λεω χωρις την παραμικρη τυψη!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με καψοράχη, μ έχει αρρωστήσει αυτή η ιστορία με το Ισραήλ..μου έστειλαν και ενα mail με φωτογραφίες απο τη Γάζα σήμερα το πρωί κι έχω φρικάρει τελείως...

Ανώνυμος είπε...

καλυμμένοι πίσω απ΄το χίτλερ που όπως πάει θα δικαιωθεί σε λίγο έρχονται σήμερα σαν άλλοι χίτλερ να δώσουν συνέχεια....
κρίμα...κρίμα...τέτοια κατάντια η ανθρωπότητα τη χρειάζεται και ακόμα χειρότερη...
είμαστε όλοι άξιοι της μοίρας μας, λαοί, κράτοι, έθνοι, κυβερνήσεις γενιές τώρα.
Ένας καλός ουρανός μας χρειάζεται να τα πάρει όλα αμπάριζα, να μην αφήσει τίποτα όρθιο και τότε να δούμε ταύρους και λιοντάρια με την ουρά κάτω απ΄τα σκέλια!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη αν χαλαω το κλιμα της συζητησης αλλα η λυση υπαρχει για να δωθει τελος στην Λωριδα της Γαζας. Να παει εκει να ζητησει πνευματικα και γαιοκτημονικα δικαιωματα ο Γαζης!!! Μιλαμε θα κανουν χαρακιρι στο τοιχο των δακρυων οι εβραιοι.

Για να ελευθερωθει η λωριδα της Γαζας απασφαλιστε τον Γαζη

Ραδαμανθυς

Ανώνυμος είπε...

Tο τείχος των δακρύων, ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου, γιατί οι Εβραίοι ταιριάζει περισσότερο να είναι Αιγόκεροι γιατί, ενδοαφέρονται για την εξουσία και το χρήμα.

Copy right by Thomas Gazis.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση κτλ, κτλ, κτλ....

Και ναι, συμφωνώ, ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΑΖΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!!!!!!!!!!!!