Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Γαζομάνια - Η αστρολογική πάθηση



Ξαναείπε για εμάς ο "Αστραπόθωμας" κοινώς, Θωμάς Γαζής.

Και την ίδια στιγμή γράφουν τέτοια πράγματα στο άθλιο αυτό blog τους (πηγαίνετε να το δείτε! Δεν έχουν να γράψουν κάτι ουσιαστικό εναντίον μου - γιατί δεν είμαι βρόμικος όπως αυτοί - και γράφουν ότι χυδαιολογία τους κατέβει στην κούτρα τους!
Παράλληλα, γι' αυτούς οποιοσδήποτε γράφει κάτι εναντίον τους είμαι εγώ καλυμμένος πίσω από άλλο ψευδώνυμο (απέκλεισαν και αυτή τη δυνατότητα αφού τώρα "φιλτράρουν" οι ίδιοι τα όποια σχόλια)! Λες και θα μπορούσαν να κάνουν τις βρομιές τους αιώνια χωρίς να τους πάρει ποτέ χαμπάρι η κοινωνία! Διαβάστε εκεί και τα "σχόλια" τους - όλες οι δημοσιεύσεις είναι γραμμένες από τα μέλη της συμμορίας, που χρησιμοποιούν άπειρα ψευδώνυμα ο καθένας.

Ας ξαναγελάσουμε λοιπόν, με ένα διάλλειμα μέσα στη γενικότερη διάλυση που επικρατεί.
Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Αστραπόθωμα – Γαζή και όλες τις γραφικές του πράξεις, οι άλλοι θα απολαύσουν λίγη από την ατέλειωτη ανοησία του.
Στο blog του λοιπόν, το οποίο υπολειτουργούσε και κανείς δεν σχολίαζε και ελάχιστοι επισκέπτονταν, (και τώρα το ίδιο ισχύει) άρχισε τις διακοσμητικές παρεμβάσεις, παλεύει με τις αναρτήσεις και τις αλλαγές, μπας και χτυπήσει κανέναν πελάτη. (γιατί έτσι βλέπει τους αναγνώστες κι έχουμε άπειρες αποδείξεις γι αυτό).

Πάλι βέβαια με τον γνωστό ανεπαρκή τρόπο γραφής του και τα χιλιοειπωμένα αστρολογικά φτιασίδια ή τα copy paste από το internet προσαρμοσμένα στην ανύπαρκτη κουλτούρα του και αστρολογική του ΜΗ γνώση.
Ολο αυτό μετά την απόφασή μας να αναβαθμίσουμε τούτο το blog που ανοίξαμε για πλάκα και για να απαντήσουμε στη φίμωση, που ενώ είχε κόψει τη δυνατότητα δημοσιεύσεων σε 25 μέλη από το φόρουμ του, χωρίς να μας διαγράφει για να ξεκαρφώνεται και να μη φαινόμαστε διαγραμμένοι, παράλληλα μας συκοφαντούσε και μας έβριζε με ότι ο καημένος φτωχός Ποσειδώνας του, έδινε εντολή στον κατακαημένο - κατακαμμένο Ερμή του, χωρίς να μπορούμε να μιλήσουμε ενώ εκείνος γίνονταν ρόμπα από παραθέσεις άλλων τις οποίες έσβηνε κι εμείς είχαμε σώσει!!!
Τελικά κατέστρεψε το φόρουμ του θεωρώντας υπαίτιους εμάς, ενώ η γυναίκα του Μάρω Ιωαννίδου μας φώναξε στο καινούργιο φόρουμ «starworld» αγνοώντας τις ικασίες του!!!!

Ακόμα λοιπόν προσθέτει στις αναρτήσεις του κομμάτια για εμάς και πάλι μόνος του διαβάζει και πάλι ανανεώνει μία κατάσταση ρεζιλέματος του εαυτού του που δεν έχει τελειωμό.
Οταν ανοίξαμε αυτό το blog το οποίο λειτουργήσαμε ευρέως από τις 31/10/2008 εκείνος χυδαιολογούσε κωμικά, με ψευδώνυμα.
Εχουμε όλα τα σχόλια και φυσικά ουδείς άλλος εκτός από αυτόν δεν θα έμπαινε σε τέτοια διαδικασία.
Από την άλλη είναι τόσο σκανδαλωδώς ανόητος που λέει πως γράφουμε με ψευδώνυμα, γνωρίζοντας πως είχαμε κλειδώσει τα σχόλια, άραγε πώς το γνωρίζει αν δεν προσπαθούσε ο ίδιος να γράψει και όχι φυσικά ως Γαζής.

Το θέμα με αυτόν είναι πως ΟΛΟΙ που ασχολούνται με την αστρολογία στην Ελλάδα τον κοροιδεύουν, άλλοι φανερά και άλλοι κρυφά και αυτός έχοντας μπει στο τρυπάκι της υποκριτικής βλακείας, παρουσιάζεται σαν μοναχικός καβαλάρης μιας γνήσιας αστρολογικής αγάπης, ενώ ζει ΜΟΝΟ από την αστρολογία ονομάζοντας τον εαυτό του επιστήμονα αστρολόγο.
Συνεχίζει να διαβάλλει ανθρώπους με αθέμιτα μέσα και να προτρέπει άλλους να λειτουργήσουν υπερ του (και αυτά γνωρίζουμε) και αντί να ζητήσει μία συγνώμη, αποκριάζεται εντόνως, όπου βρεθεί και όπου σταθεί.

Αποκαλεί άθλιο το blog μας, ένα blog που του αφιερώνουμε πολλές ώρες την ημέρα χωρίς κανένα σκοπό κερδοσκοπίας και στο οποίο λαμβάνουμε σχόλια που ούτε αυτά σέβεται.
Στο blog αυτό από τη 1/11/2008 έως σήμερα, έχουν μπει πάνω από 2.000 αναγνώστες όχι κλικ, αλλά πραγματικοί αναγνώστες, όπως φαίνεται και από το test επισκεπτών (24/11/2008) και είναι ακόμα στην αρχή.

Η κατάστασή του είναι κωμική, τόσο που λέμε να του κάνουμε δώρο μία αμφίεση για τις Απόκριες, αλλά μάταιος κόπος, είναι πρωτοστάτης ο Γαζής στο μασκαριλίκι και πάντα εντός εποχής.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε πάλι κοιμήθηκε ξεσκέπαστος ο Τhomas Λιώμας???
Αν κάποιος δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να κατηγορεί άλλους για φασιστική συμπεριφορά, αυτός είναι ο Θωμάς ο ευτραφής...
Είμαι κι εγώ απ' τα "σταθερά" μέλη του κατεστραμμένου forum του, δηλαδή απ' αυτούς που τους βρίζει, αλλά δεν μπορούν ν' απαντήσουν. Απ' αυτούς που φαίνονται κανονικά ενεργά μέλη, αλλά δεν έχουν πια δικαίωμα εισόδου, για να μην μπορούν να γράψουν αλήθειες και πονέσει το στομαχάκι (μπουχαχαχα) του Θωμάκου.
Ήμαρτον ρε κατακαημένε κοίτα να κάνεις λίγη αυτοκριτική και να διορθώσεις ό,τι διορθώνεται ακόμα κι άσε τις κρίσεις και τις επικρίσεις προς άλλους, γιατί είσαι ο τελευταίος που δικαιούται να κρίνει.

Ανώνυμος είπε...

αληθεια τι ζωδιο ειναι?
ειμαι περιεργη για τον χαρτη του
να μπορω να ξεχωριζω τους ανθρωπους που εχουν τα ιδια μυαλα με αυτον....και να στριβω 180ο μοιρες...

Ανώνυμος είπε...

Θαλασσινή,

Δεν έχει εδώ εικονίδιο που προσκυνάει αλλά σου εκφράζω για άλλη μία φορά την εκτίμησή μου και τη χαρά που σε γνώρισα μέσα από εκεί.

Με κάλυψες εντελώς!!!

Ανώνυμος είπε...

Το αθλιο αυτο μπλογκ οπως το αποκαλεις, εχει μετατραπει σε πρωτης ταξεως αστρολογικη αλλα και ποικιλης φυσεως ενημερωση..

πως δηλαδη ειναι το δικο σου..ε, τελειως το αντιθετο..

P.S. Κοιτα να μαθεις και δυο πραματα απο εδω μεσα...εξελιξου επιτελους

Ανώνυμος είπε...

Τα αρθρα μου ακομα τα εχει σα σημαια στο φορουμ του, αλλα εβριζε και διεγραφε. Γιατι? επειδη ειπα οτι μου αρεσει το Αστροπολις...του κακοφανηκε.

Και να φανταστει κανεις οτι η ενασχοληση με την Αστρολογια βοηθαει το πνευμα να γινει πιο ελευθερο....αλλα προυποθετει να εχεις...

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη ζει ΜΟΝΟ από την αστρολογία. Ποιός θα πάει σ' αυτόν?
Από τα έτοιμα της γυναίκας του ζει, αυτό το ξέρουν όλοι.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Αστραπόθωμα!

Τορπιλισμός μηνυμάτων έτσι?
Και κοίτα των ώρα ανάρτησης.
Η θα πεις τώρα πως είναι στημένο?
Τους ξέρεις ΟΛΟΥΣ αυτούς που σχολιάζουν.
Είναι αυτοί που σου κράτησαν το φόρουμ για να καυχιέσαι πως κάποιος είσαι.
Δεν έχουν ψευδώνυμα παρακολουθούν κάθε μέρα, αλλά στα ανεκδιήγητα, σχολιάζουν κι όλας.

χα,χα,χα,χα,χα!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είναι άσχετος από αστρολογία αλλά και άχρηστος γενικότερα, ματαιόδοξος όμως και εγωπαθής, θέλει να ταυτιστεί το όνομά του με κάτι στο χώρο της αστρολογίας που να είναι "νέο" και "επιστημονικό". Επειδή όμως δεν έχει γνώσεις και αντίστοιχα προσόντα, έχει κολλήσει στο ότι η Ελλάδα είναι Αιγόκερως. Μέρα -νύχτα αυτό λέει. Καλημέρα του λες, η Ελλάδα είναι Αιγόκερως σου απαντάει. Το χοντρό γέλιο είναι που γράφει κάτι παπαριές σε τρεις γραμμές, για να στηρίξει αστρολογικά την άποψή του και να εξηγήσει τα τελευταία γεγονότα με τον θάνατο του παιδιού, ενώ και η "κουτσή Μαρία" βλέπει πόσο άψογα δένουν αυτά με το ζώδιο της Ελλάδας στον Υδροχόο. Και που στο "Συμμορία",περισσότερο από οπουδήποτε αλλού, έχει αναλυθεί ταχύτατα και εκτενώς.
Σε λίγο καιρό μπορεί ο Γαζής να αλλάξει γνώμη και να μας πει πως η Ελλάδα δεν είναι Αιγόκερως αλλά, Ρινόκερος. Το νέο σημείο του ζωδιακού που ανακάλυψε!

Ανώνυμος είπε...

Αθλιο blog ρε παιδιά κάνατε κι εσείς.
Επρεπε να το μαυρίσετε λίγο, να το μιζεριάσετε, να γράφετε συνταγές για κουραμπίεδες με αστρολογική άχνη, άθλιο, άθλιο.
Κι εγώ είμαι μία από τις διεγραμμένες, η συγχωριανή όπως είπε και έχω να πω πως αν άνοιγε το ανύπαρκτο φόρουμ του και μπορούσαμε να απαντήσουμε θα έβγαινε ειδικό περιοδικό με αστρολογικά νέα όπου θα συναγωνίζονταν στα καναλια την τηλεθέαση με την Πάνια.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

http://science-astrology.blogspot.com/search/label/Predictions%20for%20Greece

Το ρεζιλι εχει τωρα και αγγλικη εκδοση.δΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ....

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Hello! I am Thomas Gazis, a Greek scientific Astrologer (yes, there is scientific Astrology.

THOMAS GAZIS παιδιά!!!
Και επιστημονικός αστρολόγος!!!

Βρε Ouranitsa να'σαι καλά, έχουμε λυθεί από το γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

αυτο το predictor colour τελικα ήταν μαλακια

the one with a capital Μ

CUru

Ανώνυμος είπε...

Guru μας,

Ληγμένο κι αυτό, σαν τη λίμπιντο.

χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα!

Ανώνυμος είπε...

Τι κοινό έχουν ο Κούγιας και ο Θωμας ?

Είναι και οι 2 coldassηδες

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι, έφυγα μόνη μου, βλέποντας και καταλαβαίνοντας όλα αυτά.
Μα είναι ανθρωποδιώχτης, όπως και να τον δεις.

Ανώνυμος είπε...

Σωπατε καλε, ξερετε ποσο πιο αδεια θα ηταν η μερα μας χωρις τον τραγελαφο που λεγεται Γαζης?

Ανώνυμος είπε...

Εχοντας παρακολουθήσει αρκετό καιρό το blog αυτό, μπαίνοντας τυχαία και ψάχνοντας κάτι συγκεκριμένο, παρέμεινα ως ΄καθημερινός αναγνώστης με σποραδικά σχόλια διότι μου κέντρισε το ενδιαφέρον.
Υπάρχει συνέπεια στο λόγο, συμπόρευση στις αντιλήψεις και τα θέματα είναι αξιόλογα, προσεγμένα, δοσμένα με έναν ιδιαίτερο δικό σας τρόπο.
Το χιούμορ μεταξύ σας με έχει κάνει συχνά να χαμογελάσω και γενικότερα είναι ένας τόπος που αξίζει το χρόνο (τουλάχιστον τον δικό μου).
Οι όποιες συγκρούσεις σας με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν με αφορούν, αλλά θεωρώ πως τον μόνο που υποβαθμίζουν είναι εκείνον και κατόπιν την αστρολογία.
Δεν γνωρίζω αστρολογία, αλλά σε αυτό το blog έμαθα να τη σέβομαι.
Νομίζω πως έκανα καλά που σας ανοίχτηκα, άλλωστε είναι και ένας φόρος τιμής για τηνν προσφορά σας.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Αγαπητέ Imbert,

Ευχαριστούμε για την παρέμβαση και για τα καλά σου λόγια.

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός με τον Γαζή, καταντά πλέον σαν τις παλιές καντάδες που γίνονταν μούσκεμα από τους ενοχλημένους παρατρεχάμενους, οι κανταδόροι.
Βεβαίως ο κανταδόρος εδώ είναι φάλτσος, ανεπιθύμητος εντελώς και κακόβουλος και κακοπροαίρετος.
Δυστυχώς ο άνθρωπος αυτός δεν εννοεί να καταλάβει πως δεν τον παίρνει να γράφει τίποτ΄άλλο, ούτε καν αστρολογικά θέματα, διότι είναι εντελώς ακατάλληλα, ούτε καν για μικρά παιδιά και από το ύφος και από το ήθος.

Ανώνυμος είπε...

καλε ο κυριουλης εχει καμια σχεση με τον κουγια?

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν καταλαβαίνω γιατί εναντιώνεστε στον Γαζή?
Εμένα, παρότι με διέγραψε και εναντιώθηκα τόσο κι εγώ, είμαι τόσο εξαρτημένη, που του έδωσα ξανά τα στοιχεία μου για να με ξαναδεχτεί στο φόρουμ του και επειδή με αντιμετώπισε καχύποπτα, αναγκάστηκα να σας περάσω γενεές δεκατέσσερις απομένοντας πια μόνη κλαψ!

Ανώνυμος είπε...

Μπήκα στο link που αναφέρεται στο παραπάνω σχόλιο και σας μεταφέρω ένα ωραίο απόσπασμα:

Hello! I am Thomas Gazis, a Greek scientific Astrologer (yes, there is scientific Astrology. Actually, all Astrology - the one with a capital A - is scientific).

Χαλλόου Τόμας Γκάζις! Χαλόοοοου!

Τώρα που προσπαθείς -για πολλοστή φορά- να τους μιμηθείς, εδώ τα παιδιά λέω, με τον δικό σου μοναδικό και πάντα πολύ αποτυχημένο τρόπο, ανέβασε και καμιά ανάρτηση από αυτά τα πολύ επιστημονικά που γράφεις για τα φοντανάκια και τις συναστριούλες, για να έχουν να διαβάζουν και οι Αγγλόφωνοι που δεν ξέρουν Ελληνικά, για να θαυμασουν το τρελό πανυγήρι που προσφέρεις. Πες τους και για τη σχολή της αστρολογίας που έχεις. Όχι αυτή από την οποία έχει αποφοιτήσει η σύζυγός σου, αλλά την άλλη, τη σχολή για τα "καμάκια" που διαφήμιζες στην ιστορική εκείνη εμφάνισή σου στην Ανίτα Πάνια

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε Θωμάκο και κάθησα να απολαύσω το τσιγάρο μου, αλλά με τα σχόλια που διάβασα, τι να σχολιάσω κι εγώ.
Τα'χω πει και σε συμπονώ πια.
Δεν μπορεί να το κάνεις αλήθεια.
Μάλλον ο ευατός σου σε έχει καταλάβει και σου κάνει πλάκα.
Το αστρολογικό σου μέλλον είναι συνυφασμένο με την τύχη του Κούγια.
Μάλλον όχι και τόσο ρόδινο ε?

Ανώνυμος είπε...

Άντε παλιόπαιδα, με βάλατε στην πρίζα με τον Θωμάκο πάλι (του έχω αδυναμία τι να κάνω), και έκανα μια βόλτα από τα νεκροταφεία του μπας και δει κι αυτός κανένα κλικ.
Ανακάλυψα(δεν ξέρω αν εσείς το γνωρίζατε, εγώ πάντως όχι) και άλλο ένα ψευδώνυμο ανάμεσα στα πολλά με τα οποία έγραφε (starsoul, maverick ο ψυχολόγος κλπ). Είναι και ο Paran (μάλλον από το Paranoic το πήρε σε στιγμή αυτογνωσίας), γιατί εκεί που κάποιος έψαχνε αστρολογικά βιβλία (τον 8ο του 2006) και κάποιος άλλος του απάντησε αμέσως, ξαφνικά εμφανίζεται ο Pa(pa)ran (ένα μέλος με 33 παραθέσεις από τον 6/2006) και στις 16/12/2008 απαντώντας, προτείνει τα "βιβλία" του Θωμάκου. Μα πείτε μου, πώς μπορεί και είναι τόσο πολύ βλάκας?

Ανώνυμος είπε...

Μόλις τώρα βρήκα και κάτι ακόμη για τον αγαπημένο μου θωμά.
Έχει μπει στο φόρουμ της γυναίκας του με το ψευδώνυμο Redland,εδώ και λίγες ημέρες, και έχει κάνει 9 παραθέσεις της πλάκας. Στη μια από αυτές έχει μπει στην ενότητα "αστρολογικά βιβλία" και κάτω από την παράθεση ενός μέλους που γράφει εγκωμιαστικά σχόλια για το βιβλίο της Ντάκου "Αστρολογία", ο θωμάκος-redland απαντά μετά από ενάμισυ χρόνο, πως εντάξει καλό είναι, αλλά έχει διαβάσει ένα άλλο ανάλογο(!), που τον εντυπωσίασε(!!) και είναι αυτό του θωμάκου!
Για σου ρε θωμάκο. Ο αρχηγός στη μαλακία στην τρίτη χιλιετία είσαι. Αξεπέραστος.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ήρωες είστε.
Με τόσα που σας έχει κάνει θα αγιοποιηθείτε.
Μη λέω τέτοια και είστε και σατανιστές ε?

Είναι για λύπηση πραγματικά.
Και μεγάλος φουκαράκος.