Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Θωμάς Γαζής τα ψέματα στο φόρουμ της ελληνικής αστρολογίας


ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ...... πως..... έγραψε και αυτό ο αστραπόθωμας.
Χωρίς ντροπή φυσικά ως σηνήθως, ξεχνώντας τα δικά του ποιοτικά 090, τις εκπομπές για τα καμάκια και άλλα συναφή δεινά.
Να σημειώσουμε δε, πως το Ριτάκι είναι δημιούργημα δικό του σε μια εποχή που το φλόρουμ, όδευε προς την τελική πτώση.
Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2008

Μέντιουμ - αστρολόγοι, αναστατώνουν ανθρώπους.

Η επόμενη δημοσίευση φανερώνει αφενός το πόσο χαμηλά κινείται η αστρολογία στη χώρα μας και αφετέρου το ότι για εκατομμυριοστί φορά στο όνομα του κέρδους (κάποιοι στην Ελλάδα κερδίζουν εκατοντάδες εκατομμύριο Ευρώ κάθε χρόνο από την "μεντιουμ-αστρολογία") τσαλακώνονται ψυχές και αναστατώνονται θανάσιμα άνθρωποι!
Ω!! τι ευαισθησία! Εννοεί είναι καλύτερα να τους αναστατώνεις τη λίμπιντο.
Γιατί αν υπήρχε μία επίσημη και σοβαρή Ομοσπονδία ("επιστημόνων") Αστρολόγων, που θα ασκούσε έλεγχο στο ποιος φέρει τον τίτλο "Αστρολόγος" (όπως συμβαίνει σε όλα τα πολιτισμένα κράτη του κόσμου) δεν θα συνέβαιναν τέτοια θλιβερά φαινόμενα!
Η συγκεκριμένη δημοσίευση έγινε στο αστρολογικό φόρουμ. (το φλόρουμ εννοεί)
Πιο συγκεκριμένα, ένα νεαρό μέλος (χωρίς πολλές γνώσεις αστρολογίας, από ότι φαίνεται) γράφει ότι μία αστρολόγος του πρόβλεψε ότι θα πεθάνει νωρίς! Διαβάστε όλη τη σχετική στιχομυθία:
(μέλος ritaki): μου ειχε πει μια αστρολογος πριν απο καιρο οτι εχω ...τον ηλιο στον οκτω οικο και μου ειπε πως δεν θα ζησω πολλα χρονια. Για να πω την αληθεια με ταραξε αυτο.
(απαντά ο starsoul) Δηλαδή Ο Γαζής.
Για όνομα του Θεού! Τι γαιδούρια είναι αυτοί οι άνθρωποι!Όταν γράφουμε συνέχεια εδώ ότι η αστρολογία στην Ελλάδα βρίσκεται (έντεχνα) σε ένα σκοτεινό Μεσαίωνα...εννούσαμε και τέτοιου είδους καταστάσεις!Κάποιες κυρίες που μέχρι πρότινος δειγμάτιζαν τάπερ κότσαραν ξαφνικά τον τίτλο της "αστρολόγας" και (χωρίς να έχουν Αστρολογική Γνώση και Παιδεία) αραδιάζουν στον κοσμάκη ότι τους τους κατέβει στο κεφάλι, ακόμη και τέτοια χυδαία πράγματα! Και αυτό γιατί όσο πιο πολύ κρατάνε σε ανασφάλεια τον κόσμο τόσο πιο πολύ αποκτούν αυτές (και αυτοί) ισχύ (και φυσικά χρήματα)! Τι να πεις όμως, σε μία χώρα που στην αστρολογία κυριαρχούν και πρωταγωνιστούν στα μεγάλα κανάλια, στα "αστρολογικά" περιοδικά κ.λ.π. ακριβώς αυτές οι γυναικούλες που μέχρι πρότινος δειγμάτιζαν τάπερ (δεν είναι δικιά μου ρήση αυτή. Της σεναριογράφου Ελένης Μαβίλη είναι). (Καλά ντε, φαίνεται, εσύ χρησιμοποιείς σουρεαλιστικότερες φράσεις).
- Ritaki μην ανησυχείς! Ήλιο στον Όγδοο Οίκο είχαν και έχουν (ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλους που είναι μια χαρά) και οι επόμενοι:- Galileo Galilei (πέθανε σε βαθειά γεράματα)- Sophia Loren (κουδουνισμένη 70άρα)- Shirley McLaine (κουδουνισμένη 70άρα)- Lucille Ball (πέθανε σε βαθειά γεράματα)Αυτές, για να αναφέρω λίγες μόνος.
Την επόμενη φορά που θα συναντήσεις αυτή την "αστρολόγα" πες της πρώτα - εκ μέρους μου - ότι δεν ξέρει την τύφλα της - όχι αστρολογία - και δεύτερον ότι ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Φυσικά όπως καταλαβαίνετε το γνωστό από τη μύγα ξύγκι ο θωμάκος, πήρε μια αφελή παράθεση για να σερβίρει τις γνωστές του ανοησίες.
Βρε μπαγάσικο θέλεις και αστρολογική ομοσπονδία!!!!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουδουνισμένος ο συνεδριάκιας πάλι.
Αυτός την έχει ακούσει άσχημα ρε παιδιά.
Θωμάκος ο ντιγκιντάνγκας.

Ανώνυμος είπε...

Τυχερούλες Sophia και Shirley!
Κουδουνισμένες σας αποκαλεί ο μέγας astrologer.
Τι ωραία παρομοίωση!
Βγαίνει και σε προβατίνα?

Ανώνυμος είπε...

Ρε, τι χαμπάρια?
Η Λόρεν πολύ γυναικάρα ε?
Πολύ την γουστάρω.
Κουδούνιζαν τα στήθη της μέχρι την Αθήνα ε?????

Ανώνυμος είπε...

αυτη δεν ειναι πτωση ειναι επιπτωση εγκεφαλικη και σε βαρια μορφη

Ο Περιπτεράς απο απέναντι

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς και έχετε διαβάσει ποστάκια από το ανεκδιήγητο ...Ριτάκι
Φως φανάρι ότι ήταν φο λογαριασμός, εκτός και αν το κορίτσι είχε σοβαρό πρόβλημα νοητικής καθυστέρησης.
Βέβαια, όταν είσαι κοντά 50 χρονών και θέλεις να υποδυθείς το ρόλο ενός κοριτσιού κοντά στα 20, όντας άντρας (λέμε τώρα)είναι φυσικό να βγάζεις το χαρακτήρα που υποδύεσαι να φαίνεται σαν καθυστερημένος.
Το κακό είναι ότι υπήρχαν άτομα εκεί μέσα που δεν το βλέπανε.
Ο θωμάκος δεν είναι χαζός (πολύ χαζός τουλάχιστον). Ξέρει τι κάνει και σου λέει ένας δυο να τσιμπήσουν θα βγάλω μεροκαματάκι, θα λαδώσει το αντεράκι.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε/η πολύ ωραία τα λες.
Ετσι ακριβώς είναι και ακόμα χειρότερα.