Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Zητούνται Τσαρλατάνοι...συνάδελφοι δηλ του Laxanman...


Ζητούνται εθελοντές αστρολόγοι κάτοικοι Αθηνών!

Θα λάβουν μέρος σε σημαντικό "Happening"!

Θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν μία έστω βασική ανάλυση γενέθλιου χάρτη και να έχουν καλή επαφή με τον κόσμο.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν E-mail - γράφοντας το ονοματεπώνυμο τους και ένα σταθερό και κινητό τηλέφωνο - στη διεύθυνση:
Αναφέρει λοιπόν.... και έρχομαι εγώ να αναρωτηθώ...
Εθελοντές αστρολόγοι.. όπως λέμε εθελοντής αιμοδότης....!! Για να λάβει μέρος σε happening... !!!! υπάρχει κανένας σοβαρός και επαγγελματίας αστρολόγος που να θέλει να γίνει κλόουν σε πάρτυ του laxanman??? Και το κριτήριο για να σε ονομάσουν ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ είναι να μπορεί να κάνεις έστω και μια βασική ανάλυση γενέθλιου χάρτη!!!! Αρα και εγώ μπορώ...!!!!Και όποιος θέλει να κάνει την πλάκα του δηλαδή... αρκεί να διαθέτει το απαραίτητο μπλα μπλα... Α! να μένει στην Αθήνα... γιατί από την άνω - κάτω στρούγγα δεν μας κάνει αστρολόγος γιατί βρωμάει γιδίλα (και σου φέρνει μνήμες φαντάζομαι!)

Μα συγνώμη.... Αυτός δεν χτυπιέται σαν χταπόδι για τους αστρολόγους που δεν έχουν μελετήσει και δεν ξέρουν την δουλειά τους κτλ... τώρα τι κάνει?? τους προσφέρει δουλεια ο μεγαλόψυχος???????

και ως απόδειξη αυτού... παραθέτω μια άλλη του ανάρτηση... :
Στην κατηγορία «Οι Αστρολόγοι μας» μπορεί να συμπεριληφθεί ελεύθερα οποιοδήποτε μέλος της «Ελληνικής Αστρολογίας», αρκεί να πληροί τουλάχιστον τρεις από τις παρακάτω προϋποθέσεις :

1. Να υπηρετεί πάνω από 5 χρόνια την ποιοτική Αστρολογία.

2. Να έχει γράψει κάποιο ποιοτικό αστρολογικό βιβλίο.

3. Να παρουσιάζει τακτικά στα μέσα ενημέρωσης ποιοτικά του αστρολογικά άρθρα.

4. Να έχει κάνει τεκμηριωμένη έρευνα πάνω στην Αστρολογία.

Αν πληροίτε αυτές τις προυποθέσεις και θέλετε να συμπεριληφθείτε στην κατηγορία "Οι Αστρολόγοι μας" υποβάλλετε το αίτημα σας εδώ.
Μόνο που και εδώ εγώ έχω απορίες... Τι είναι ποιοτική αστρολογία, ποιος το κρίνει και φυσικά ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο LAXANMAN ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ...
Να έχει γράψει ένα ποιοτικό αστρολογικό βιβλίο.... σαν το δικό σου καλε?????χαχαχαχαχαχαχα
Να παρουσιαζει ποιοτικά άρθρα... και ποιος τα κρίνει αυτά???? εσυ??? π......ες μπλε δηλαδη!!!!
Να εχει κάνει τεκμηριωμένη έρευνα.... οι τεκμηριωμένες ερευνες θέλουν πολλέςςςςςς κουπεεεςςςςςς γαλλικόοοοοο καφφφεεεεε θείοοοοοοοοοοοοο!!! και να τις πινεις διαβάζωντας και μελετώντας όχι να τις φτιαχνεις περιμένοντας επισκέψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ορίστε είδες τι μου κάνεις?? εκεί που λέω να είμαι καλή μαζί σου... μου πετάς μια βλακεία και δεν μπορώ.... Αφού βλέπεις... το ριμάδι μου δεν το κλείνω ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χα,χα,χα,!!! Συναδέλφισσα!!!
Ευτυχώς να λες, που τη λέξη πληροίτε, την έγραψε με οι και όχι με ει.
Ποιος του είπε άραγε πως το ρήμα πληρώ, ανήκει σε άλλη κατηγορία???
Με εκπλήσσειο λαχανέμπορας που και που....

Ανώνυμος είπε...

o παπάρας μπέρδεψε το "πληροί" (που είναι ευκτική, όπως πχ και το "σώζοι") και έτσι έβγαλε τον εξολκέα οφθαλμών "πληροίτε". Αλλά έτσι είναι και καλά κάνει, γιατί συνιστά ζωντανό και διαχρονικό παράδειγμα του ρητού που λέει ότι η ημιμάθοια είναι χειρώτεροι από την αμάθοια

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη φορά το έγραψε σωστά.
Το ρήμα πληρώ είναι εξαίρεση και γράφεται με οι.
Σιγουρεύτηκα, ρώτησα φιλόλογο...