Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Μήνυμα για 'σενα...

Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να το χωνέψεις που μια άσχετη ξέρει τόσα πολλά για την πάρτη σου και για την ποιότητα σου, αλλά πραγματικά με το να στέλνεις μηνύματα και να βρίζεις, δείχνεις πόσο δίκιο έχω σε όσα γράφω!!
Εγώ στην θέση σου θα το βούλωνα και θα προσευχόμουν να ανοίξει η γη να με καταπιεί με τέτοια ξεφτίλα... όχι οτι σε λίγο καιρό δεν θα σε κάνω να το εύχεσαι κιόλας!!!!
Επίσης, σε παρακαλώ... προσπάθησε να διορθώνεις τις λέξεις σου, δεν σου χρωστάω τίποτα να διαβάζω τις βλακείες σου και να είναι ασύντακτες και ανορθόγραφες...
α! και κάτι ακόμα... κρίνοντας από αυτά που μου γράφεις... νομίζω οτι είσαι κοπρολάγνος και αδερφή...!!! Πως αντέχεις και δεν αυτοκτονείς???

Σημ.: Συνέχισε να το κάνεις αν αυτό σε κάνει να νιώθεις σημαντικός, δεν έχω πρόβλημα.... Εγώ είμαι εδώ αν χρειαστείς και καμιά βοήθεια...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΧΑΝΕΜΠΟΡΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.Ο ΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.ΕΜΕΙΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ, κι εγώ είμαι εδώ αν θέλει καμιά βοήθεια.

Ανώνυμος είπε...

O εμετός είναι φίλιος (χα,χα,χα)του λαχανέμπορα.
Υπομονή.... και...

Ανώνυμος είπε...

Κοινή λογική.
Ποιος άνθρωπος που δεν τον αφορά, θα ξημεροβραδιάζονταν σε ένα blog για να στέλνει δεκάδες μηνύματα, ηλίθιου περιεχομένου, βρίζοντας σαν γουρούνι της λάσπης?

Ενώ παράλληλα γράφει και στο αστροφλόρουμ, εντελώς ξαφνικά στις αστροειδήσεις?

Βρυκόλακας γεννήθηκες και βρυκόλακας θα πεθάνεις.
Εχω υπ' όψιν μου ποιος/ποια μπορεί να είσαι.
Και σε διαβεβαιώ, δεν έχω πέσει ποτέ έξω, όταν πρόκειται να ξεχωματώσω σκουλίκια.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΧΑΝΕΜΠΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΩΝ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ.