Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Οταν τα σκάγια της παράνοιας, δεν έχουν σταματημό....

Συνεχίζοντας λοιπόν ο λαχανέμπορας, απαντά σε άλλους ανθρώπους του αστρολογικού κύκλου, οι οποίοι φυσικά διάβαζαν όλα αυτά και ταπεινά σκέφτηκαν να παρέμβουν.

Ο Γιάννης Μπαρδόπουλος (John Bardopoulos) πρόσκειται φίλια στη συμμορία Astrocat - Uranialab, που πέρυσι το καλοκαίρι προσπάθησε να υποδουλώσει αυτό το forum και όταν αυτή η συμμορία δεν τα κατάφερε (χάρη στην επίπονη αντίσταση μας), αποχώρησε ρίχνοντας πάνω μας απίστευτες ποσότητες χολής και λάπσης!

Ειδικά ο Μπαρδόπουλος - αφού συμφώνησε απόλυτα με τα περί φασιστικής μου συμπεριφοράς και αφού επαίνεσε αφειδώς τον Δημήτρη Κορωνάκη κατέληξε ως εξής στη σχετική του δημοσίευση: "Αγαπητέ Δημήτρη (εννοεί Κορωνάκη) λυπάμαι για την κατάντια αυτού του ανθρώπου (εννοεί του Λαχανέμπορα)! "

Η συνέχεια μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή, αλλά σίγουρα είναι ενδιαφέρουσα.
Ο Γιάννης Μπαρδόπουλος ανταμείφθηκε κι αυτός για το ότι υπήρξε αρκετά κακός απέναντι μου, αφού ο Δημήτρης Κορωνάκης τον πρότεινε σαν αστρολόγο στο καινούργιο free press περιοδικό "Αστρόπολις", στο οποίο ο Μπαρδόπουλος γράφει ακόμη.

Πριν δημοσιευτούν τα υπόλοιπα γελοιολογήματα του λαχανέμπορα, είναι απορίας άξιος ο τρόπος που βγάζει συμπεράσματα, πώς σκέφτεται και πώς επιτίθεται στον κ. Μπαρδόπουλο, ενώ έχει κάνει όλες τις χυδαίες κινήσεις προς το περιοδικό, όπου ζητιανεύει μια θέση καταδίδοντας άλλους με συκοφαντίες!!!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε τον άνθρωπο, τον έλουσε κι αυτόν και απου είστε ακόμα!!!
Η διαχειρίστρια, παρακολουθεί την καταστροφή απαθής.
Θα έρθει όμως η ώρα που θα σκάσει η έκπληξη στο πρόσωπό της.

Ανώνυμος είπε...

ώπα! Οτι βρει μπροστά του ο Θωμάκος το τεμαχίζει και άγαρμπα κι όλας.
Τελικά πρέπει να είμαστε ή πολύ πονόψυχοι, ή πολύ μακάκες που δεν λέμε και όλα τα υπόλοιπα.

Ανώνυμος είπε...

Τον διαβάζω τον καραγκιοζάκο, που βιάζεται και δήθεν φωνάζει, κρώζει και προκαλεί, για να κάνει μπούγιο και να το παίξει μάγκας.
Ένα μόνο θα του πω.
Όλα θα γίνουν.
Αργά και βασανιστικά όμως.
Ακόμη όλα είναι στην αρχή.
Έχει πολύ δρόμο ακόμη η ξεφτίλα του.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κότα λειράτη με ζαρτιέρα και φουρό, ο λαχανο-τυρέμπορας.
Εμένα με διέγραψε, μαζί με την τελευταία παράθεσή μου, αλλά φαίνομαι ως κανονικό μέλος.
Δεν άντεξε που του έκανα κριτική επί της πρωτοφανούς ανοησίας του και με κατέταξε στη συμμορία... κάπου ανάμεσα στους ουραγούς βέβαια.
Απ' ότι κατάλαβα έχει σταματήσει και την διαδιακασία ενεργοποίησης νέων λογαριασμών, γιατί φοβάται τις αντιδράσεις το λαμόγιο, ο χέστης.

Τhomas λιώμας είσαι για κλάματα!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας συμμορίτες!
Μούγκα στη στρούγκα βλέπω, τι να πει πια, αν και είπαμε το βάθος είναι απύθμενο.
Gangster!!! Να ρωτήσω πως μας βρήκες?
Είδες κι εσύ το link που μας διαφημίζει και δυσφημίζει τον εαυτό του!
Χαβάη και πάλι Χαβάη, ξέρω τι λέω.

Ανώνυμος είπε...

...να μαι και γω, ξεκιναω..Εκτος του ότι με διέγραψες επειδή είπα ανοιχτά τη γνώμη μου για το περιοδικό, κάτι που έδειξε ότι σκύλιασες από ζήλια, με έβρισες με χυδαίο τρόπο, επιβεβαιώνοντας την άσχημη γνώμη που εδώ και πολύ καιρό είχα για σένα.
Γιατί είχα αυτή τη γνώμη, αναρωτιέσαι τώρα..1) Όταν είσαι σε κατάσταση πολέμου με κάποιους (άσχετα αν φταις η όχι), περιορίζεσαι στο χώρο και το επίπεδο των διαφορών σας, δεν πας παραπέρα. Εσύ όμως κατέφυγες σε απελπισμένα χαμηλού νοητικού επιπέδου κινήσεις, όπως ας πούμε τότε που δημοσίευσες τη φωτογραφία των δυο "εχθρών" σου σε κοινή θέα, κάνοντας την σημαία πειστηρίων (Θε μου τι άλλο θα ακούσω), σημειώνοντας ότι το ένα μέλος είναι παντρεμένος οικογενειάρχης και το άλλο ανήθικο. Άρα πήγες με ύπουλο και πούστικο τρόπο, να κάνεις ΖΗΜΙΑ στην προσωπική τους ζωή. Άρα, να ποιος είναι ο ανήθικος…2) Όταν μπαίνει κάποιος στο forum και βλέπει κατεβατά από κατάρες και βρισιές - ξέρεις εσύ από ποια- μέχρι που να σηκώνεται η τρίχα, τότε φταις ΕΣΥ που δεν την σταματάς. Και στο είχα πει…. 3) Υπάρχουν πράγματα που ίσως θα θέλαμε ΕΜΕΙΣ να κάνουμε (εννοείται ότι κολοτουμπες θα έκανες να γράφεις στο Αστροπολις), αλλά όταν τα κάνουν οι άλλοι γιατί μας προλαβαίνουν η γιατί οι συγκυρίες είναι άλλες, η ίσως – ναι, ναι- είναι πιο ικανοί από μας, τότε δεν τους κατασπαράζουμε, ούτε πάμε να τους κάνουμε ζημιά. Ίσως κάποια άλλη στιγμή έρθει η δική μας σειρά για κάτι άλλο..Και οσο για το γλείψιμο, εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια. Τα μέτωπα που άνοιξες είναι πολλά..

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Gangster.
Έγινες κι εσύ συμμορίτισα?
Είσαι ένα από τα πολλά μέλη του αστροφλόρουμ, που έρχονται εδώ, "συστημένα" από τον τυρέμπορα.
Μόνο η Ναταλία Ντυμάλε δεν έχει έρθει, αλλά αυτή εθεάθη μετά τη διαγραφή της, να γράφει με ζήλο στο φόρουμ της γυναίκας του.
Ξέρεις, αυτό το φόρουμ που έφτιαξε για να γλυτώσει από αυτόν. Ήταν άλλωστε από τα πρώτα μέλη που χάραξαν το δρόμο της αποχώρησης!

Ανώνυμος είπε...

Θωμά ετοιμάζεσαι για Χαβάη??? Μετακομίσεις βλέπω, αν χρειαστείς βοήθεια να μας πεις...!!

Ανώνυμος είπε...

αγαπητή αστρόκατ..
και όμως εγώ βλέπω στην μετακόμιση πάλι να βοηθάει το θύμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Fanny Banny,

Είναι σκληρό, αλλά υποκλίνομαι!!!
Και το χειρότερο γι αυτόν, είναι πως έχεις χίλια δίκια!!

Ανώνυμος είπε...

Να σημειώσω εδώ, πως εμείς αποχωρήσαμε μόνοι μας από το φλόρουμ και κάναμε΄ΜΟΝΟ πλάκα.
Οταν ένα άγνωστο σε εμάς μέλος έκανε μια κριτική για το ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ, τότε άρχισαν οι βρισιές και τα αναθεματίσματα που δεν είχαν τελειωμό.
Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

P.S. Άσε που τον τελευταίο καιρό χάρη σου έκανα και έγραφα στο αποχωρητήριο, όχι για σένα αλλα για κάνα δυο ατομα που είχαν ανάγκη από καμία κουβέντα.

Η ανήθικη γλείφτρα

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΗΓΕ ΠΕΙΝΑΜΕ

ΠΕΣΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΜΕ//