Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Η χυδαιότητα του φόρουμ της Ελληνικής αστρολογίας του Θωμά Γαζή

Το τρίτο απόσπασμα αφορά την προστυχιά της συντονίστριας μέλους ΕΥΗ, στο αστρο-φλόρουμ.
Δεν πήρε τα χάπια της και άρχισε να καταδίδει την διαχειρίστρια του φόρουμ, να ξεμπροστιάζει τον λαχανέμπορα κι έπειτα να παρανοεί για ένα άλλο εξαιρετικό μέλος, μια κοπέλα που λόγω υψηλού δείκτη νοημοσύνης, δεν της έκανε ποτέ τη χάρη να την πλησιάσει, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα άλλα μέλη, εκτός του λαχανέμπορα.
Το αξιοσημείωτο για το μέγεθος της ηλιθιότητας της ΕΥΗΣ, αλλά και για τη διαστροφή που την διέπει, είναι πως η εν λόγω κοπέλα της Βόρειας Ελλάδας, χρησιμοποιούσε το χιούμορ της, όταν η Astrocat την αποκάλεσε Σαπφώ, εννοώντας φυσικά για όλους όσους το διάβαζαν, τη Σαπφώ Νοταρά την ηθοποιό.
Κοιτάξτε όμως πως η σκατυβλαχάρα ΕΥΗ, το μετέφρασε.
Τι να πει κανείς γι αυτό το αληθινά αποκρουστικό βαμπίρ.

Καλή της Διδασκάλα κυρά Μάρω!!! Που είσαι να καμαρώσεις τη μαθήτριά σου??????

Starsoul,

Θυμάσαι λοιπόν τι μου έλεγες για το πρώην μέλος της ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ΄΄ την κυρία που ζει μόνιμα στην Βόρεια Ελλάδα και γράφει τώρα σαν αστρολόγος στο περιοδικό Αστρόπολις ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μου έλεγες, ότι η καλή μου διδασκάλα που βλέπει όλων μας τα IP, έβλεπε ότι αυτή η κυρία, μπαινόβγαινε με διάφορα προφίλ, κάνοντας από την μία αστρολογικές ερωτήσεις και από την άλλη απάνταγε η ίδια στον εαυτό της με το γνώριμο αρχικό προφίλ της … θυμάσαι τι γέλιο κάναμε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ Π.Α.Α.Β : ΄΄ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ΄΄

Στη μούρη της το παράσημο της ανοιχτής βλακείας, ΟΧΙ γιατί έκανε την αστρολόγο με άλλων κόπο αλλά γιατί δεν έχει δική της κρίση, ούτε αντίληψη ... έγινε τσιράκι της αστρολόγου γλίτσας astro-kaka-t η οποία την καθοδηγεί και την χειρίζεται ..

Στην μούρη της το παράσημο της ανοιχτής βλακείας ΟΧΙ γιατί ρεκλαμάρει απειλητικά προς εμάς την αναφορά στον σύζυγο της, αλλά γιατί δεν τον σεβάστηκε στο ελάχιστο και επέτρεψε στην λυκοφίλη της ΓΛΙΤΣΑ astro-kaka-t να την ονομάζει με πονηρό υπαινιγμό το όνομα της γνωστής Λεσβίας: <<ΣΑΠΦΩ>>.
Τα γνωρίζει αυτά ο σύζυγος σου ;;; Ότι σε εκθέτει η λυκοφίλη σου στο διαδύκτιο ;;;;; Η σου αρέσει πονηρουουούλα γιατί τον πας τον υπαινιγμό της ΓΛΙΤΣΑΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Στην μούρη της το παράσημο της ανοιχτής βλακείας,
γιατί δεν γνωρίζει ακόμα η κυρία αυτή της Βόρειας Ελλάδας και δεν μπορεί λόγω εγκεφαλικής περίληψης, να καταλάβει, ότι εκείνες που την ονομάζουνε λατρεμένη- αγαπημένη και ένα σωρό άλλα σαλιαρίσματα δηλαδή η γνωστή astro-kaka-t με τn κολλητή της skoulik-o-tripa, την κακολογούν (δίχως να το γνωρίζει), από την αρχή της γνωριμίας τους … ..γενικά την γελοιοποιούν σαν προσωπικότητα και διασκεδάζουν μεταξύ τους. ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ ΕΓΚΕΦΑΛΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΞΥΠΝΑΑ ΕΓΚΕΕΕΦΑΛΕΕΕΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΕΜΕΝΑ ... ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΓΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ..
ΞΥΠΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΕ .. ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΣ .. ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ....
ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΛΙΤΣΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ..
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ .. ΝΑ ''ΚΟΙΜΑΣΑΙ'' ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ..

Θα ακολουθήσει κι άλλη προστυχιά της ξεπεσμένης, χειρότερη και πιο αρρωστημένη από αυτήν.
Ζήτω το αστροφλόρουμ και τα μέλη του!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά γίνονται όταν δεν σου πετυχαίνει το botox και διαπερνά τον εγκέφαλο.
Ομως αυτή η σιχαμένη οντότητα, θέλει φίμωτρο και ξεμάλιασμα τρίχα τρίχα.
Από την παρατεταμένη ξηρασία, έχει αφυδατωθεί ολόκληρη.
Ομως ο λαχανέμπορας διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί της και η καλή της Διδασκάλα μάλλον δεν την καθοδήγησε σωστά με αποτέλεσμα να της γυρίσει μπούμερανγκ.
Εμείς όμως δεν είμαστε καταδότες, πλάκα κάνουμε και στην πλάκα θα μείνουμε.
Γι αυτό και δεν δίνουμε το ονοματεπώνυμο της σκατυβλαχάρας, και όλα τα άλλα φυσικά, γιατί μας αρέσει να γελοιποιείται τόσο άψογα από μόνη της, μαζί με το λαχανέμπορα.

Ανώνυμος είπε...

Και περαστικά στον άρρωστο.
Φρόντισέ τον καλά, μπας και βγάλει λίγο ζουμάκι ξανά και εξυπηρετηθείς.

Χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, αυτή η Διδασκάλα, πολύ κακή Διδασκάλα είναι.
Λέτε γι αυτό να παραιτήθηκε??
Χα,χα,χα!!!